Bulajić: Pokazali smo svima da umijemo i možemo

Objavljen After Movie City Groove festivala gdje su glavne zvijezde bili italijanski hitmejker Cukero i legendarni hrvatski bend Parni valjak

5245 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Nebojša Medo Perković
Foto: Nebojša Medo Perković

Još jedno uspješno izdanje City Groove festivala je iza nas, a organizatori događaja na svom Youtube kanalu objavili su i After Movie.

Tako je početkom jula, tačnije od 2. do 4. ove godine Podgorica bila centar rok dešavanja, ne samo u Crnoj Gori, već i regionu i to sve zahvaljujući nastupu proslavljene italijanske zvijezde Cukera koji je otvorio osmo izdanje.

"Cukero je pokazao kako se vlada scenom, a publika je u glas pjevala njegove najveće hitove. O njihovom nastupu ispunjenom emocijama, snagom i melodičnošću još se priča", stoji u saopštenju organizatora.

Već drugog dana ljubitelji roka imali su priliku da uživaju u najvećim hitovima Parnog valjka. Jedan od najdugovječnijih aktivnih bendova sa ovih prostora nastup u Podgorici je iskoristio da predstavi i novog pjevača Igora Drvenkara.

“Počelo smo transformaciju festivala na jedan veći nivo. Do kraja mjeseca ćemo, zajedno sa partnerima, napraviti strategiji za dalje. Pokazali smo svima da umijemo i možemo, ali u procesu nijesmo sami i vjerujemo da ćemo razgovarati o značajnijoj podršci", kazao je Dragan Bulajić, direktor festivala.

Bonus video: