Moje grudi vode potpuno zaseban život

Pored problema sa grudima, Simpsonova je istakla da je često imala problema i sa variranjem kilaže što je po njenom mišljenju teško za svakoga, a naročito za osobe koje su poznate i čiji se korak prati u svakom momentu
2 komentar(a)
Džesika Simpson, Foto: Screenshot (YouTube)
Džesika Simpson, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 07.08.2016. 08:36h

Zaštitni znak Džesike Simpson oduvijek su bili platinasto plava kosa i zanosne obline, ali malo njenih obožavatelja zna da jedan dio svog tijela smatra previše seksipilnim - svoje grudi.

Majka dvoje djece, pozirala je za septembarsko izdanje magazina “Women's Health”, a u intervjuu je tim povodom pričala o tome kako je živjeti pod lupom javnosti, ali i o plastičnoj hirurgiji.

“Moje grudi vode zaseban život, imaju svoj način da privuku pažnju. U jednom trenutku sam razmišljala i o operaciji smanjenja grudi”, ispričala je pjevačica, glumica i modna dizajnerka.

U međuvremenu se kaže, predomislila zbog čega je najsrećniji njen suprug Erik Džonson.

“Nakon što sam dobila djecu, pogledala sam se u ogledalu i pomislila kako moje grudi zaista jesu velike, ali mi se dopadaju takve kakve jesu. Korisne su i Erik ih voli takve”, kazala je ona.

Pored problema sa grudima, Simpsonova je istakla da je često imala problema i sa variranjem kilaže što je po njenom mišljenju teško za svakoga, a naročito za osobe koje su poznate i čiji se korak prati u svakom momentu.

“Ne mogu da kažem da ne primjećujem okrutnost medija. Nikada neću moći da shvatim ljude koji napadaju nekoga zbog njegovog ili njenog izgleda. Ako imam loš karakter napadni me, ali zbog nedostataka na tijelu? To je potpuno nepotrebno”, poručuje ona, koja je svoj problem sa težinom riješila vježbanjem.

“Dugo sam izmišljala izgovore, ali sada znam da su vježbe emotivno iskustvo. Treniram da bih očistila svoj um, To me čini jačom na puno nivoa”, istakla je glumica, koja već primjećuje razlike.

“Volim svoje noge, ali omiljeni dio tijela mi je ipak moj nos, jer je savršen. Od kako sam počela redovno da treniram volim i svoj stomak, naročito jer sam dobila dvoje djece i uspjela da transformišem taj dio tijela”, kaže ona i dodaje da je upravo to inspiriše i da zbog toga pruža podršku i drugim ženama.

“Interesantno je kako su žene uvijek ljubomorne jedna na drugu, ali opet kada zatreba tu su da pruže podršku. Kada bi svaka od nas više voljela sebe, ne bi bile ljubomorne na druge žene”, poručila je ona.

Bonus video: