Nagom fotografijom proslavila što više nema Hepatitis C

"Prije 16 godina ljekari su mi ovu bolest predstavili kao smrtnu kaznu. Mislim da je sve to uticalo da se još više borim. Ipak, iako sam drugima izgledala hrabra i jaka, hepatitis C je zaista bio oblak koji mi je zamračio sunce", ispričala je
59 pregleda 9 komentar(a)
Pamela Anderson, Foto: Instagram
Pamela Anderson, Foto: Instagram
Ažurirano: 10.11.2015. 07:27h

Pamela Anderson je na Instagramu objavila da je konačno izliječena od hepatitisa C sa kojim se bori godinama. Zvijezda serije "Čuvari plaže" podvrgla se posebnom antivirusnom programu, koji je u njenom slučaju, kako je istakla, djelovao, a sreću je podijelila sa javnošću objavivši fotografiju na kojoj je naga.

"Izliječena sam! Upravo sam saznala", napisala je 48-godišnja Pem ispod slike i dodala da se moli da svi koji boluju od ove bolesti nađu način liječenja i način da sve to sebi priušte.

"Lijek koji je meni pomogao će uskoro biti dostupniji. Sada ga je veoma teško nabaviti", poručila je nekada veoma popularna Pamela.

Da boluje od virusnog hepatitisa C glumica je saznala prije 16 godina, a u avgustu ove godine izjavila je za magazin People da se nada da će se osloboditi infekcije za mjesec dana od početka korišćenja nove terapije koja je nedavno odobrena u SAD.

"Prije 16 godina ljekari su mi ovu bolest predstavili kao smrtnu kaznu. Mislim da je sve to uticalo da se još više borim. Ipak, iako sam drugima izgledala hrabra i jaka, hepatitis C je zaista bio oblak koji mi je zamračio sunce", ispričala je tada Anderson. Dodala je da bolest na nju nije ostavila posljedice.

"Nemam oštećenje jetre, nemam zdravstvene probleme. Živim svoj život onako kako želim, ali hepatitis je zaista mogao da mi stvori probleme. Zato je za mene blagoslov to što sam bila u mogućnosti da nabavim lijek", ispričala je Anderson prije nekoliko mjeseci.

Pamela Anderson, koja ima dvoje djece, izjavila je 2002. godine da se hepatitisom C zarazila jer je koristila iglu za tetoviranje koju je prije nje koristio njen suprug Tomi Li.

Bonus video: