Odmaraju na Bahamima iako se uskoro razvode

Prema riječima izvora bliskog paru, onu su se odlučili na zajednički odmor za dobrobit djece, zbog koje su riješili i da nastave da žive u istoj kući, kako su ranije objavili svjetski mediji
0 komentar(a)
Ben Aflek, Dženifer Garner, Foto: Beta/AP
Ben Aflek, Dženifer Garner, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 04.07.2015. 17:21h

Iako su prije par dana potvrdili javnosti da se razvode, glumci Ben Aflek i Dženifer Garner otputovali su zajedno na odmor na Bahame, sa svojom djecom Vajolet (9), Serafinom (6) i Samuelom (3).

Prema riječima izvora bliskog paru, onu su se odlučili na zajednički odmor za dobrobit djece, zbog koje su riješili i da nastave da žive u istoj kući, kako su ranije objavili svjetski mediji.

Naime, oni su željeli da njihova djeca budu daleko, kada počne širenje vijesti o tome da se razvode.

“Odveli su djecu iz Los Anđelesa čim se škola završila. Na Bahame idu već godinama, a ujedno je i veoma privatno mjesto koje prija njihovoj djeci, a i oni su ranije tamo odlazili da napune baterije”, ispričao je neimenovani izvor.

Zajednički odmor potvrđuje informaciju prema kojoj su Aflek (42) i Garner (43), odlučili da iako se razvode nakon deset godina, nastave da žive u istoj kući, kako bi njihova djeca odrastala uz oba roditelja.

“Pokušaće da preslikaju model Gvinet Paltrou i Krisa Martina. Smatraju da se moraju ponašati zrelo zbog svoje djece, pa će tako funkcionisati dok ne pronađu najbolji način koji će im omogućiti da oboje budu dobri roditelji. Žele da se život njihove djece ne promijeni, bez obzira na to što će se razvesti”, dodao je njihov prijatelj.

Bonus video: