Dalaj lama se pridružio Peti Smit na njenom koncertu

Peti Smit je pozvala publika da mu čestita rođendan, pa se narednih par minuta festivalom orila pjesma „Happy Birthday“
65 pregleda 0 komentar(a)
Peti Smit, dalaj lama, Foto: Beta/AP
Peti Smit, dalaj lama, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 28.06.2015. 17:00h

U okviru koncerta kog je kultna rokerka Peti Smit danas održala na britanskom festivalu Glastonberi, na bini joj se u jednom trenutku pridružio dalaj lama.

Nakon pjesme „Pissing in a River“ koju je posvetila „našim prijateljima u Vikiliksu“, Peti Smit je podsjetila publiku da će 6. jula dalaj lama proslaviti 80. rođendan.

„Zahvalna sam mu za svu ljubav i humanost kojima nas obasipa godinama. Zahvalna sam mu zato što stalno podsjeća koliko je važno da čuvamo našu planetu,“ kazala je Smit, a prenosi NME

Nakon što je pročitala pjesmu koju je napisala za dalaj lamu, na bini se pojavio tibetanski duhovni vođa. Peti Smit je pozvala publika da mu čestita rođendan, pa se narednih par minuta festivalom orila pjesma „Happy Birthday“.

„Draga braćo i sestre, ganut sam. Teško mi je da riječima izrazim toplinu koju sada osjećam. Hvala vam. Ovi muzičari iza mene imaju sijedu kosu, ali izgledaju tako mladoliko. Takve stvari mi daju snagu da što češće i što više pokušavam da budem baš takav kao vi, da budem još aktivniji,“ kazao je prisutnima dalaj lama.

Bonus video: