Randolf tuži Travoltu jer ga je proglasio ludim

Poznati glumac ističe da je tužba čista glupost, dok pisac očekuje da će na sudu dobiti ogromnu odštetu zbog povrede časti i ugleda
0 komentar(a)
Džon Travolta, Foto: Video.lycos.com
Džon Travolta, Foto: Video.lycos.com
Ažurirano: 22.06.2012. 10:23h

Pisac Robert Randolf tvrdi da je glumac Džon Travolta htio da zaustavi objavljivanje knjige tako što je pokrenuo "agresivnu PR kampanju", kojom je javnost pokušao da ubjedi da je Randolf lud.

Prema piščevim riječima, glumac je to učinio uz pomoć svog advokata Martina Singera.

"Glumac i advokat namjerno su u javnost plasirali priču da bolujem od duševnih bolesti, i da sam ranije bio smješten u psihijatrijsku bolnicu. Ništa od toga nije tačno, već su samo željeli da podriju moj kredibilitet i imidž", navodi Randolf u svojoj tužbi, kako prenosi Dejli njuz.

On je knjigu "You'll never spa in this town again" uspeo da objavi, ali navodi da je zbog Travoltinog mješanja imao ozbiljan problem sa izdavačima, kao i distributerima koji su odbijali da prodaju njegovu knjigu.

Travoltin advokatski tim kaže da je tužba "glupost", a Randolf očekuje da će na sudu dobiti ogromnu odštetu zbog povrede časti i ugleda.

Pisac još tvrdi da je više puta lično prisustvovao seksualnim odnosima Džona Travolte sa muškarcima, pa je i to namjeravao da objavi u svojoj knjizi.

Bonus video: