Čovjek lego kockica, baka ubica, aligator u kadi...

Autor Tim Dorsi koji piše o bizarnim događajima na Floridi smatra da je ova američka država čudna zbog raznolike populacije
0 komentar(a)
Ažurirano: 31.12.2011. 12:33h

Ogromna figura čovjeka od Lego kockica na jednoj plaži, muškarac koji je ušao u bar, naručio pivo, izašao na pola sata da opljačka banku i opet se vratio u bar da završi piće, aligator u kadi - samo su neki od čudnih događaja koji su zabilježeni na Floridi 2011. godine.

Kako prenosi AP, u proteklih 12 mjeseci na Floridi jedna 92-godišnja žena ispalila je četiri hica na čovjeka koji je odbio da je poljubi, jedan muškarac je odsjekao komad mesa sa mrtvog kita sa namerom da ga pojede, a 8-godišnja djevojčica je ponudila učiteljicu marihuanom rekavši: "Ovo je mamina trava".

Klavir koji se jednog dana pojavio na peščanom sprudu blizu Majamija mjesec dana je okupirao pažnju javnosti da bi se na kraju ispostavilo da je riječ o umetničkom projektu 16-godišjeg studenta. Kada je klavir sklonjen, neko je na njegovo mjesto postavio sto, dvije stolice i bocu vina.

Ni do danas nije utvrđeno kako se 2,5 metara visok Lego-čovek pojavio na plaži. Lokalni zvaničnici nadali su se da će moći da ga iskoriste za promociju oblasti ali je čovjek koji ga je pronašao zatražio vlasnička prava i dobiće ih ako se u narednih nekoliko dana vlasnik Lega ne pojavi.

Što se tiče pljačkaša, uhapšen je u svom omiljenom baru ubrzo poslije pljačke.

Autor Tim Dorsi koji piše o bizarnim događajima na Floridi smatra da je ova američka država čudna zbog raznolike populacije, a mladi su mahom glavni "krivci" za ove događaje.

Na primijer, u Palm biču, jedna učiteljica u osnovnoj školi dobila je "zanimljiv" poklon za kraj godine od bake jednog svog učenika - maramice i napunjen pištolj. U Tampi, žena čiji je 15-godišnji sin imao loše ocijene naterala ga je da stoji na jednom uglu sa natpisom "Trubi ako mi je potrebno obrazovanje".

Jedna 15-godišnja obožavateljka filmske i književne "Sumrak sage" bila je toliko zabrinuta šta će joj roditelji reći na "šljivice" koje joj je momak napravio dok su oživljavali svoje vampirske fantazije da je izmislila priču da je napadnuta. Tek pred policijom je priznala šta je zapravo radila.

Jedan 18-godišnji otac uhapšen je nakon što ga je policija pronašla onesviješćenog u prikolici, a njegovu bebu u dvorištu kako pije pivo iz konzervi.

Jedna žena ušla je u banku sa trogodišnjim sinom i opljačkala je, dok je beskućnih opljačkao putnike u autobusu.

Životinje su takođe česti akteri ovakvih bizarnosti. Na aerodromu u Majamiju jedan Brazilac pokušao je da prokrijumčari mlade pitone i kornjače u svojim gaćama. Jedna žena čuvala je dva metra dugog aligatora u kadi, dok je jedan čovjek čuvao mrtvog kuguara u zamrzivaču.

Bonus video: