Elizabet Harli bježala od stada krava

“Danas je pse i mene jurilo stado krava (uključujući jednu moju). Trčala sam brže nego ikada u životu”, napisala je na svom profilu na Twitteru
376 pregleda 0 komentar(a)
Elizabet Harli, Foto: Yeeeah.com
Elizabet Harli, Foto: Yeeeah.com
Ažurirano: 12.12.2011. 18:40h

Lijepa britanska glumica Elizabet Harli imala je nekoliko nezgoda koje uključuju životinje. Posljednja je ujedno i najbizarnija do sada – nju i njene pse jurilo je stado krava.

Na selu na jugozapadu Engleske 46-godišnja ljepotica ima imanje sa raskošnom vilom. Ali prirodna idila ima i svojih mana, tako je zajedno sa svojim labradorima morala da bježi pred stampedom krava.

“Danas je pse i mene jurilo stado krava (uključujući jednu moju). Trčala sam brže nego ikada u životu”, napisala je na svom profilu na Twitteru.

To nije jedini neobičan doživljaj koji je glumica imala sa životinjama u posljednjih mjesec dana. Ona posjeduje i ženku papagaja Ping Pong, koja je poznata po oponašanju ljudskog govora. Ping Ponga je, ispričala je glumica za Female First, odjednom počela da psuje.

“Odjednom je počela govoriti odj…, što joj je vjerovatno ostalo iz vremena dok je još bila u prodavnici kućnih ljubimaca. Papagaji imaju neobičnu memoriju – nešto čuju i onda ponove tek za nekoliko mjeseci. Tako mi je prije dva dana rekla “Srećan Božić”, objasnila je Harli.

Bonus video: