Madona zahvalila bivšim muževima na podršci

Slavna pjevačica je na konferenciji za novinare pohvalila svoje bivše muževe kao veoma talentovane
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.09.2011. 15:57h

Kraljica popa Madona zahvalila se svojim bivšim muževima, glumcu Šon Penu i reditelju Gaju Ričiju, zato što su je ohrabrivali da se bavi rediteljskim poslom.

Madona je trenutno na Venecija Film Festivalu gdje predstavlja svoj drugi rediteljski poduhvat, film "W.E.", koji je na najstarijem filmskom festivalu na svijetu imao svoju svjetsku premijeru van glavne konkurencije. Slavna pjevačica je na konferenciji za novinare pohvalila svoje bivše muževe kao veoma talentovane.

"Obojica su me ohrabrivali, i kao rediteljku i kao kreativca. Bili su mi velika podrška", kazala je Madona. "W.E." je Madonnin drugi pokušaj da se afirmiše kao rediteljka. Film priča o američkoj, dva puta razvedenoj dami Valis Simpson, čija je veza sa britanskim kraljem Edvardom VIII dovela do njegove abdikacije.

Madona je na konferenciji za novinare priznala da podsvjesno osjeća privlačnost prema Simpsonovoj

Madona je na konferenciji za novinare priznala da podsvjesno osjeća privlačnost prema Simpsonovoj, koja je bila jedna od najnepopularnijih i najkrtitikovanijih žena koje su ikada živjele u Engleskoj. "Identifikovala sam se s njom jer je čest slučaj da javne osobe ili ikone budu reducirane na tonske televizijske isječke i nekoliko atributa koje su im dali mediji, te im tako nije dopušteno da budu išta više od toga", rekla je Madona. Madonin rediteljski prvijenac kritika je dočekala "na nož", a ako je suditi prema prvim komentarima nakon prikazivanja, "W.E" će doživjeti sličnu sudbinu.

Bonus video: