Adel se još jednom transformisala: Fanovi pitaju:"Ko je ovo?"

Adel je na Instagramu objavila novu fotografiju snimljenu u njenom domu, na kojoj odaje priznanje svojoj koleginici Bijonse. Publiku je, međutim, zainteresovao njen izgled

5550 pregleda 0 komentar(a)
Britanska pjevačica Adel, Foto: Instagram
Britanska pjevačica Adel, Foto: Instagram

Poznata britanska pjevačica Adel ponovo je u središtu pažnje svjetske javnosti, ali ovoga puta ne zbog neke nove pjesme, već zbog nove transformacije u svom izgledu.

Nedavno je pjevačica iznenadila sve kada je za svoj rođendan objavila fotografiju na kojoj se vidi da je drastično smršala, a sada je promijenila i frizuru, tako da je mnogi gotovo ne prepoznaju.

Adel je na Instagramu objavila novu fotografiju snimljenu u njenom domu, na kojoj odaje priznanje svojoj koleginici Bijonse. Ali, brojnim obožavaocima, pored manjka kilograma, upala je u oči nova frizura sa plavim kovrdžama.

Zbog svega toga, neki su prokomentarisali da svoju omiljenu pjevačicu više ne prepoznaju.

"To je Adele?!?! Ni slučajno... To ne može biti istina!", kazala je jedna komentatorka, dok je druga dodala da pjevačicu umalo nije prepoznala. Neki komentatori rekli su i da im je 'stara Adele' bila ljepša, ali ipak je bilo više onih koji su Adel čestitali na velikom uspjehu i gubitku viška kilograma.

U posljednje vrijeme - i ne samo zbog korone - Adele se povukla iz javnosti pa ima više vremena da se posveti sebi i svojem sedmogodišnjem sinu Angela kojeg je dobila u braku sa sada već bivšim mužem Simonom Koneckijem.

Bonus video: