navigacija Naslovnica Premium

GODIŠNJI HOROSKOP

31.12.2017 08:55

Šta vas čeka u 2018. godini

Pročitajte horoskop za 2018. godinu

Šta vas čeka u 2018. godini
Vijesti online
Foto: Autor: Vijesti online

Ovan 

LJUBAV:

Nakon što ste prošle godine vlastitim iskustvom postali potpuno svjesni svojih ljubavnih očekivanja, sad znate šta želite. Utoliko će vam ova godina u privatnom životu biti stabilnija, a vi određeniji. Nećete pristajati na bilo šta, a povremeno ćete pokazivati višak autoriteta što se drugoj strani ne mora uvijek svidjeti. Razvoj tolerancije i uvažavanja partnera  biće jedna od glavnih ovogodišnjih lekcija. 

Već vezani provešće većinom stabilnu godinu, a oni koji još traže srodnu dušu ići će korak po korak. Retrogradni hod Venere po Škorpionu i Vagi u vašem prirodnom 8. i 7. polju odnosa od 6. 10 do 17. 11. usmjeriće vas da još malo utvrdite gradivo. Povoljni periodi za ljubav kad vam je Venera prilično sklona jesu od 7. 3, do 31. 3. i od 14 .6. do 10. 7.

KARIJERA:
Mnogi će na temeljima već postignutih rezultata samo nastaviti  dalje. Cijelu godinu biće potrebno maksimalno uvažavati nadređene i poštovati tradiciju. Ukoliko vam vaš šef nije baš najdraža osoba na svijetu, ne inatite se, jer ćete izvući deblji kraj. Od 16. 5. do 6. 11. Uran će nakon gotovo 7 godina izaći iz vašeg znaka i učiniti da prepoznate koliko ste stvari pomakli i promijenili u tom periodu. Finiširanje tih promjena uslijediće opet od 7. 11, pa ćete do kraja godine završavati neke prije pokrenute originalne priče. 
To će biti tim uspješnije nakon što 9. 11. Jupiter uđe u Strijelca i otvori vam nove prilike i horizonte. Studenti će tada biti još uspješniji.

ZDRAVLJE&SAVJET: 

Imaćete snage da sprovedete u djelo većinu svojih zamisli, no zbog kvadrata Saturna i Plutona iz Jarca računajte na povremene blokade ili prepreke. Od vas će se zato tražiti još više energije i napora, pa se redovno opuštajte i odmarajte.

Bik 

LJUBAV: 

Jupiter u vašoj prirodnoj 7. kući odnosa sve do 9. 11. otvaraće vam prilike za ugodna druženja. Jedino je važno da ne pretjerujete u samohvali ili da se ne prepustite lijenosti i pustite nek sve ide kako ide. Držite konce u svojim rukama i povedite se za svojim principima. Zbog dobrog Saturna cijelu godinu imate mogućnost ostavariti dugoročnu vezu, a to je ono čemu vi najčešće težite. Neočekivani „vjetar“ osjetićete između 16. 5. i 6 .11. kad ćete prvi put u životu osjetiti dašak Urana koji samo jednom u 84 godine tranzitira neki znak. Ako vas zbune neke nove ideje u vama, budite otvoreni za njih, ali u isto vrijeme i usmjereni na ono što znate da želite. Povoljna Venera dobro će uticati na vaš ljubavni život od 1. 1. do 18. 1, potom od 1. 4. do 24. 4. i opet od 11. 7. do 6. 8.

KARIJERA: 

Oslobodićete u sebi ogromni potencijal i možda po prvi put osjetiti neviđenu snagu. Kao dosljedan i stabilan znak nećete srljati, nego pokušati spojiti ugodno s korisnim. To će ove godine i biti najbolji recept za uspjeh. Stabilan Saturn i Pluton iz Jarca navodiće vas da budete profesionalni i praktični u svakom pogledu. Neće biti posla koji nećete moći obaviti.  Najviše uspjeha dobićete u radu s nečim konkretnim, ali i svi drugi poslovi dobro su aspektirani.

Posljednja dva mjeseca u godini donijeće i zavidne finansijske rezultate ili će biti prilike da proširite svoje djelovanje uz pomoć kvalitetnih ulagača. Slobodno idite naprijed i samo radite.

ZDRAVLJE&SAVJET: 

Povremeni problemi mogu nastati kao posljedica sklonosti u pretjerivanju u konzumacijama jela i pića, kao i nedovoljnog kretanja i to do 9.11. Neka vam imperativ bude umjerenost u svemu, pa ćete pucati od zdravlja.

Blizanci 

LJUBAV:

Na vidiku je poboljšanje ličnih odnosa! Izlaskom Saturna iz Strijelca (krajem 2017.) vaše 7. polje braka i odnosa oslobodilo se stalnog testiranja i preispitivanja. Možda ćete još malo zazirati i biti previše oprezni u sklapanju ili održavanju veza i poznanstava, no znajte da su vaša ljubavna vrata sada otvorena i oslobođena, a vi zasigurno zreliji i pametniji. 

Vaš privatni život poboljšaće se u svakom pogledu, a vi sami svakim ćete danom biti sve opušteniji i vedriji. Najzanimljiviji dio godine biće jesen (10. i prvi dio 11. mjeseca), jer će Venera u retrogradnom kretanju prolaziti po vašem prirodnom 5. polju ljubavi i vjerovatno donijeti intenzivnije ljubavne doživljaje. Istia vam je planeta povoljna i od 19. 1. do 10. 2, od 25. 4. do 19. 5, opet od 7. 8. do 9. 9. i od 1. 11. do 2. 12.

KARIJERA: 

Atmosfera na radnom mjestu će biti prijatna i podsticajna zbog tranzita Jupitera po vašoj prirodnoj 6. kući službe sve do 9. 11. Iskoristite to da razvijete što bolje odnose sa saradnicima, a ako još tražite posao, angažujte se još više oko toga, jer su veliki izgledi da ćete ga i dobiti. I dalje stoji da u svim svojim profesionalnim poduhvatima budete što realniji i da se držite pravila struke jer kvadratni Neptun ponekad će zamagliti vidik i vašim nadređenima, pa ako oni pogriješe, vi trebate znati šta ste uradiili i koliko.

Uvijek se pozovite na argumente, a da biste ih imali, pamtite ili vodite evidenciju rada. Za kredite ove godine trebaće  dosta napora.

ZDRAVLJE&SAVJET: 

U tjelesnom smislu biće dobro, no postoji mogućnost da stvari ne vidite realno i da se uznemiravate zbog toga. Nisu isključeni nemirni snovi ili neugodna isplivavanja iz vaše podsvijesti. Najbolja zaštita biće redovna meditacija ili svakodnevna šetnja.

Rak

LJUBAV: 

Ulaskom Saturna u Jarca (krajem 2017.) i u vaše prirodno 7. polje odnosa i braka počinje vaš dvoipogodišnji zahtjevni partnerski period. Bili u vezi ili ne, sve ono što ste možda izbjegavali rješavati ili se s istim suočiti, doći će na dnevni red. Pred vama su mjeseci u kojim će biti potrebno ulaganje određenih napora kako bi vaši odnosi dobili na kvalitetu. I dobiće, ako im pristupite ozbiljno i odgovorno. Sve ostalo neće proći. Ušli ste u fazu kad treba definisati svoja očekivanja, prihvatiti realitete i sazreti u privatnom smislu. Svakako,  to ne znači da neće biti sreće, biće, i to one prave, duboke, koja dolazi kad čovjek nadraste i osnaži u sebi. Kako je i Pluton u Jarcu, kod nekih će biti i promjena. 

Povoljna Venera pomoći će od 11. 2. do 6. 3, od 20. 5. do 13.6, od 10. 9. do 30. 10 i opet od 3. 12. do 31. 12.

KARIJERA: 

Sva ugovaranja poslova biće pod dodatnim provjerama ili će se od vas tražiti da se dokažete u poslu. Ponekad će vas smlaviti umor i poželjećete pobjeći od svega, no znajte da tek sad dolaze krupne i velike stvari koje samo mudrom saradnjom možete iznijeti na svojim leđima. Neki će morati pristati na rad s ljudima s kojim, da mogu birati, ne bi imali baš nikakvog posla. Olakšaćete sebi ako se strogo držite pravila struke i jasno definišite svoj dio posla u datoj saradnji. Ako pak radite sami, mogli bi se osjećati neshvaćenim. Ipak, dobar Jupiter u Škorpionu sve do 9. 11. pomagaće vam da balansirate između želja i mogućnosti. S mlađima ćete raditi vidno lakše nego sa starijima.

ZDRAVLJE&SAVJET:

Opozicioni Saturn i Pluton u Jarcu oduzimaće vam vedrinu i snagu, te vas usmjeravati na dubiozna razmišljanja i brige. Udrite ih na veselje, potražite humoristične sadržaje i slušajte svoju intuiciju. Ona će biti odlična cijelu godinu.

Lav

LJUBAV: 

Vjerovatno ste učvrstili svoju vezu ili barem stav i sad se ne date ni lijevo ni desno. To što ove godine neće biti upečatljivijih tranzita po vašim ljubavnim poljima, ne znači da neće biti ni događaja. Naprotiv! Postoji nešto što se zove pomračenja  ili eklipsa, a od njih 5 ove godine, čak 4 će se događati u vašem znaku ili pak u znaku Vodolije koji je vaše prirodno 7. polje odnosa i braka. 31. 1. (Lunarna) i 11. 8. (Solarna) u znaku Lava staviće vas u iskušenja kako sebe postaviti u nekom odnosu, dok će 15. 2.(Solarna) i 27. 7. (Lunarna i totalna) u Vodoliji sigurno donijeti dublja preispitivanja između vas i voljene osobe.

Nakon što 9. 11. Jupiter uđe u Strijelca otvoriće se niz ugodnih društvenih i ljubavnih događaja. Dobra Venera razveseliće vas od 7. 3. i 31. 3. i od 14. 6. do 10. 7.

KARIJERA: 

Saturn i Pluton u vašem prirodnom 6. polju službe stalno će prema vama donositi zahtjeve u pravcu ozbiljnosti i profesionalnosti. Neće biti mjesta za šalu na poslu, pa svoje duhovite komentare ostavite za slobodno vrijeme. Od 16. 5. do 6. 11. trazitni Uran u Biku mogao bi prolazno mogao da uzrokuje destabilizaciju vašeg statusa ili pak otvori neku priliku za promjenu koja vam možda u početku neće biti prijatna. Sve u svemu, ove godine držite se sigurnih obrazaca poslovanja i ne izlazite iz zadanih okvira, a letvicu ambicija stavite na donji nivo. Sve preko toga biće dobitak. Ne zanosite se velikim idejama, arhivirajte ih za kasnije. Kad za to dođe vrijeme.

ZDRAVLJE&SAVJET: 

Vjerovatno ćete se iscrpljivati više nego inače. Izlaz je u ekonomisanju sa svojim snagama. Ukratko, štedite se. Nađite disciplinu u sebi i odbacite brige, te uživajte u onom što volite, ali s mjerom. Ovo je godina treniranja karaktera.

Djevica

LJUBAV: 
U početku ćete balansirati između snova i realnosti. Brzo ćete shvatiti da vas snovi ovaj put neće odvesti nigdje (jer opo zicioni Neptun u vašem prirodnom 7. polju odnosa samo će raditi zbrku), dok će realnost sve više početi da liči na  snove (jer će Saturn i Pluton u Jarcu i vašem prirodnom 5. polju ljubavi svako malo jačati vaš karakter i donositi mir). Napokon ćete zaključiti da ste pravi pravcati sretnik (sretnica) kojem se privatni život konkretizuje na najbolji mogući način. Biće i onih koji će otkriti da već neko vrijeme žive svoj san samo što to nisu znali i da je njihov partner (partnerka) najbolji na svijetu. Iskoristite povoljnu Veneru od 1. 1. do 18.1, potom od 1. 4. do 24. 4., te opet od 11. 7. do 6. 8.

KARIJERA: 

Pred vama je prilično uspješna poslovna godina uz jedan mali uslov, a taj je da ostanete na zemlji. Realno procjenjivanje prilika, ljudi i akcija biće ključ kojim ćete moći otključati sve povoljne tranzite, a njih je mnogo. Dobar Saturn i Pluton cijelu će vas godinu podržavati, a posebno u nekim dugoročnijim, maratonskim stvarima. Odličan Uran od 16.5. do 6.11. usmjerit će vas na nove poteze i svježe ideje koje ćete s lakoćom moći i ostvariti ili bar pokrenuti. Dvije eklipse u vašem prirodnom 6. polju službe 15. 2. i 27. 7. možda će iznjedriti neke promjene na radnom mjestu, ali ne takve da se vi ne biste snašli. Zato jednostavno zasučite rukave i radite! Uspjeh je na vidiku.

ZDRAVLJE&SAVJET: 

Imaćete snage i izdržljivosti cijelu godinu, a zahtjevnosti će biti povezane s turbulencijama tekućih promjena oko vas koje na vama neće ostaviti traga. Radi se o sposobnosti prilagođavanja na nove uslove. Odbacite sumnje i snaći ćete se.

Vaga

LJUBAV: 

Vaše ljubavno samopouzdanje koje je bilo ojačalo protekle godine, ove će godine biti blago poljuljano zbog zahtjevnosti kvadratnog Saturna u vašem prirodnom 4. polju porodice i doma. Vjerojatno ćete se morati prilagođavati nekim novim okolnostima povezanim sa stanovanjem ili s nekim od članova porodice, no to ne mora biti loše. Tek toliko da ćete ulagati dodatne napore kako bi npr. odradili dio kućnih poslova koji će dopasti vas ili slično. Odlična je vijest da će od 16. 5. do 6. 11. Uran nakon 7 godina izaći iz vašeg prirodnog 7. polja odnosa što znači da ćete mirnije disati i moći planirati ljubav na duže staze. Cijeli 11. mjesec Venera će što retrogradnim, što direktnim hodom oplemeniti vaš znak, a dobro je i od 19. 1. do 10. 2, od 25. 4. do 19. 5. i od 7. 8. do 9. 9.

KARIJERA:

Oni koji su prošle godine pobrali kajmak, ove će godine raditi na učvršćivanju stečenih pozicija. Od svih će se u poslu zahtijevati malo više energije nego inače, pa se pripremite na to. Finansijski razultati ove bi godine trebalo da budu natprosječno dobri, a ako u svom poslu povežete maštu, kreativnost i koncepte, sisteme, mogli biste stići daleko i tako sve do 9. 11. Nakon tog datuma otvaraju se pak mnogi novi kontakti preko kojih opet možete napredovati, no ne zaboravite na realnu procjenu stvari. Ove ćete godine imati snažnu vjeru u sebe i svoje sposobnosti, a na zemlju će vas spuštati poneki konzervativac, što i nije loše, da ne poletite gdje ne treba.

ZDRAVLJE&SAVJET: 

Osjećaćete se dobro većinu godine, a važno je jedino da imate realan odnos prema svojim tjelesnim i opštim sposobnostima. Da se ne precijenite. Stoga uvijek napunite baterije na vrijeme – opuštanjem, boravkom u prirodi ili sličnim.

Škorpion

LJUBAV: 

Bez previše razmišljanja prepuštaćete se ljubavnim užicima, uglavnom tačno znajući što želite. Imaćete odličnu ravnotežu između želja, strasti, poduhvata i realnosti. Što god zamislite, uspjećete da ostvarite jer će planete u većini slučajeva podržavati sve vaše akcije u privatnom životu. Jupiter u vašem znaku sve do 9. 11. i dobro podržan od Saturna i Plutona u Jarcu navodit će vas na pametna postupanja – na kombinaciju mudrosti, otvorenosti i zavodljivosti. Retrogradna Venera u vašem znaku od 6. 10. do 1. 11. podstiče vas  da dodatno utvrdite gradivo u nekom odnosu i razbistrite svoju poziciju i strategiju. Ista će planeta dodatno začiniti vaš ljubavni život od 11. 2. do 6.3, od 20. 5. do 13. 6, od 10.9. do 30. 10. i opet od 3. 12. do 31. 12. 

KARIJERA:

Brojne prilike za razvoj i napredovanje koje su počele prethodne godine, nastaviće se ništa manjim intenzitetom. ŠtAviše, sve će postati još jače i stabilnije, jer će vas planete iz Jarca podupirati u dugoročnijim poduhvatima. Eklipse u vašem prirodnom 4. i 10. polju doma i karijere tokom  godine donijeće možda nove okolnosti, no vi ćete se s tim nositi odlično. Posljednja dva mjeseca u godini možete očekivati i lijepe finansijske rezultate u kojim ćete vjerovatno i lično uživati. Komunikacija će doduše tokom većine godine po stajati malo suvoparnija, službenija i ozbiljnija, no uz vašu intuiciju i maštu (koja će vas cijelu godinu bogato služiti) doskočit ćete i tome. 

ZDRAVLJE&SAVJET:

Nema nikakvih dužih opterećujućih tranzita po vaš znak, pa je za očekivati da ćete cijelu godinu provesti u odličnom zdravlju i zavidnoj kondiciji. Razmislite kako biste takvo stanje produljili da traje stalno i osmislite svoj program navika.

Strijelac

LJUBAV: 

Odlaskom Saturna iz vašeg znaka (krajem 2017.) u vama se oslobodio prostor za humor i vedriji pogled na život i svijet. Takvi, s više osmijeha na licu, privućićete u svoj život više ljudi koji će vam prilaziti lakše. Opet ste pristupačni, a s vašeg lica nestaju brige. No takođe ste i zreliji, znate ko ste. S realnijim odnosom prema sebi, i vaš privatni život postaće uspješniji. Povremeno će vas mučiti nedostatak samopouzdanja, no svakim danom, bićete sve otvoreniji za ljubav. Ona će dolaziti i razvijati se postepeno. I dalje stoji da ostanete realni i da ne lutate (previše). Dobar vjetar u leđa daće vam povoljna Venera od 7. 3. do 31. 3, te od 14. 6. do 10. 7. Na vama je da se opet sjetite kako je to uživati bez pritiska, no ne zaboravite ni lekciju koju ste naučili – odgovornost i umjerenost.

KARIJERA: 

Osjećaćete kao da vam je netko skinuo teret s ramena,  no finansijski ćete biti iscrpljeni. Tokom većine godine za svaki novčić treba se i dalje pomučiti i zaslužiti ga. Neće biti popusta. Maštaćete o važnim postignućima, a realnost će biti surovija. Ipak, vaš subjektivni unutrašnji osjećaj biće bolji nego prije. U vama će se postepeno razvijati snaga i svijest da vi možete više nego što mislite. Kad povjerujete u to, krenućete bez zadrške. Tako ćete korak po korak graditi nove poslove i kontakte. Ako istrajete, bićete nagrađeni ulaskom Jupitera u vaš znak 9.11. Nakon tog dana sve će biti osjetno lakše, prilike će dolaziti same po sebi, a na vama je da izdržite i dočekate ih spremni.

ZDRAVLJE&SAVJET: 

Dobar dio godine važniji tranziti kao da će vas zaobilaziti. Neki će se, doduše, tjelesno osjećati dobro, ali će u duši biti usamljeni. Dizanju iz pepela pomoći će ulazak Jupitera u vaš znak (nakon 12 godina) koji će vam od 9.11. dati krila u svakom pogledu.

Jarac 

LJUBAV: 

Kontakti i komunikacije ove će godine za vas biti brojni, podsticajni i zanimljivi. Dobar Jupiter i dobar Neptun iznjedriće sjajna prijateljstva, nezaboravna druženja i moguće ljubavi. Za one koji još traže srodnu dušu, to je idealno, jedino ako ih tranzitni Saturn u njihovom znaku ( u Jarcu) ne učini previše krutim i blokiranim. Biće i onih koji će zbog odličnih prilika u poslu zaboraviti na privatnost. Tranzitini Uran pak, od 16. 5. do 6. 11. u vašem prirodnom 5.polju ljubavi donijeće i poneki neočekivani romantični susret za pamćenje koji će vas nadahnuti u svakom pogledu. Zbog Plutona i Saturna u svom znaku (dva najfatalnija planeta) bit ćete vidljivi, markantni, nezaboravni za mnoge. Dobra Venera oplemeniće vas od 1. 1. do 18. 1, od 1. 4. do 24. 4, te od 11. 7. do 6. 8.

KARIJERA: 

Teško da će vam ove godine iko moći konkurisati! Istina, Saturn je tek ušao u vaš znak, ali bez obzira na zahtjeve koji takav tranzit donosi (red, rad, ozbiljnost, odgovornost, realnost, istina, maratoni), isti je, uz Plutona u Jarcu, odlično postavljen  s Jupiterom u Škorpionu, Neptunom u Ribama i Uranom u Biku (ovo zadnje od maja do decembra). Sve to, bez ikakvih dužih loših tranzita, stvoriće sjajne prilike za razvoj, napredovanje, uspjeh i čvrsta postignuća. Potegnite koliko god možete i budite ono što jeste – najizdržljiviji znak Zodijaka. Saturn, koji je i vaš planet vladar, ostaće u Jarcu iduće dvije i po godine i donijeti izazove za koje ste vi - stvoreni i spremni. 

ZDRAVLJE&SAVJET:

Tranzitni Saturn donijeće poneku kostobolju ili blagi pesimizam, no samo prolazno, jer je isti planet odlično postavljen. Dopustite sebi da malo više boravite na Suncu i već znate – kad vam je dosta, malo predahnite. Sve ostalo može.

Vodolija

LJUBAV: 
 

Ove godine vaš će se ljubavni život ispolja odvijati više manje uobičajeno. No važne promjene događaće se na malo dubljem nivou i to najviše zato jer će se Sunčeva i Mjesečeva pomraćenja događati u vašem prirodnom 1. i 7. polju. To znači da ćete biti u iskušenjima da mijenjate sebe u odnosima i svoje odnose generalno, kao i svoj stav prema istim. Iz toga se mogu iznjedriti bitne promjene koje ne moraju odmah biti ostvarene, ali mogu biti početak puta prema nečem novom. Datumi eklipsi su 31. 1, 15. 2, 27. 7. i 11. 8. Oko tih dana (plus minus par dana) budite pažljivi prema sebi i(li) svojoj najdražoj osobi, budite kooperativni i odluke donosite barem dan kasnije od istih. Dobra Venera osvježiće vas od 19. 1. do 10. 2, od 25. 4. do 19. 5, od 7. 8. do 9. 9. i od 1. 11. do 2. 12.

KARIJERA: 

Dobar Jupiter u Škorpionu u vašem prirodnom 10. polju karijere podupirate vaše napredovanje i otvaraće vam lijepe prilike za razvoj sve do 9. 11. Nakon tog datuma neki će ubrati plodove svog rada i dobiti zaslužena priznanja. Ipak, većinu godine vaš će se fokus vrtjeti oko nekih sasvim neuobičajenih tema (ništa čudno za Vodolije) poput istraživanja nepoznatog kojem ćete pristupati vrlo ozbiljno, moguće selidbe i mijenjanja mjesta boravka bar privremeno (posebno naglašeno od maja do novembra), kao i angažmana oko netipičnih načina zarade (no ipak legalnih). Svo to šarenilo učiniće vas još zanimljivijom osobom u očima drugih.

ZDRAVLJE&SAVJET:

Vaša podsvijest serviraće vam povremeno možda neke neugodne sadržaje, pa se pobrinite za uredan ritam kretanja i spavanja, malo više opuštanja, joge ili nekih kvalitetnih relaks tehnika. Ostalo je u redu.

Ribe

LJUBAV: 

Prestaće pritisak da se nešto mora, pa ćete se osjećati lakše. Kako vrijeme bude odmicalo, vi ćete sve više biti otvoreni za svoje prave ideale i spremni tražiti ništa manje od toga. Najbolje je što bi vam se zaista moglo i dogoditi da sretnete ono o čemu sanjate i to do 9. 11. Nakon tog datuma opet ćete biti skloni brkati maštu i stvarnost, pa se pobrinite za realnu procjenu. Oni koji su već u vezama uspijevaće tokom godine sve više da opleme svoj odnos s voljenom osobom bilo putem više nježnosti, topline, saosjećajnosti, umjetnosti ili romantičnih putovanja. Biće ovo godina ugodnija od više njih prethodnih, pa uživajte u svakom trenutku. Dobra Venera pomazit će vas od 11. 2. do 6. 3, od 20. 5. do 13. 6, od 10.9. do 30. 10. i opet od 3. 12. do 31. 12.

KARIJERA:

Svi kreativci, a takvih je među Ribama dosta, ove bi godine mogli dočekati svojih pet minuta. U svakom slučaju, biće lijepih prilika za stvaranje dobrih, umjetničkih, plemenitih i samaritanskih djela, što je sve blisko prirodi Ribe. Čak i oni koji ne rade tako kreativan posao, u isti će unijeti dašak svog talenta i stvoriti ugođaj zbog kojeg će mnogi poželjeti da rade  baš s njima. Takođe ćete više uživati u onom što radite, a manje ćete brinuti o rezultatima. Bićete opušteniji, no pazite da posljednja dva mjeseca ne postanete preopušteni. Tada provjeravajte sami sebe, da ne dođe do neke greške. Oni koji uče, većinu godine biće produktivni i uspješni.

ZDRAVLJE&SAVJET: 

Ove godine kao da ćete se vratiti sebi. To će uticati na vaše opšte stanje, pa će ojačati vaš imunitet, a vi ćete više slušati sebe. U 11. i 12. mjesecu kontrolišite  se da ne pretjerate u konzumacijama pića i hrane. Bićete mirni i veseli.

(ehoroskop)

Ocijeni:

1 2 3 4 5

3 (3 glasova)

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Vijesti online" se ne mogu smatrati odgovornim za napisano.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama. Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite Ombudsmanu.

Nije dozvoljeno postavljanje eksternih URL-ova u komentarima!

Ako imate neke primjedbe, sugestije ili komentare vezane za novi izgled i funkcionalnosti portala Vijesti, možete pisati na redizajn@vijesti.me.

Ako imate neke primjedbe, sugestije ili komentare vezane za PREMIUM sadržaj možete pisati na premium@vijesti.me.