Juve preživio na „Olimpiku”: Romi bod kojem se posebno obradovala Atalanta

Remi u derbiju 35. kola Serije A

12240 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Nalet Rome u drugom dijelu sezone je u jednom momentu učinio da vjeruje da može do četvrtog mjesta na tabeli Serije A, a sada mora dobro da se namuči da bi sačuvala petu poziciju koja vodi u Ligu šampiona naredne sezone.

Rimljani su remizirali drugi put zaredom i slavili su samo jednom u posljednje četiri utakmice - večeras su osvojili bod u duelu sa Juventusom (1:1), pa Atalanta u ponedjeljak u Salernu može da se izjednači sa timom Danijelea de Rosija na mjestu broj pet

Atalanta i Roma se sastaju naredne nedjelje u Bergamu, a „boginja” u ovom trenutku ima dvije utakmice manje...

„Vučica” je protiv „stare dame” povela golom Romelua Lukakua u 15. minutu, a konačan rezultat je postavljen već u 31. kada se upisao Bremer.

U nastavku su oba tima imala po nekoliko šansi za pobjedu, opasnija i konkretnija je bila Roma (zicer je imao Tami Ejbraham u 94. minutu), ali je Juve nekako preživio i remizirao četvrti put u nizu.

Milan je ranije danas remizirao sa Đenovom na „San Siru” i još jednom izmamio zvižduke svojih navijača - 3:3.

Imali su ultrasi i poruke za igrače i klub, transparente u kojima napominju da Milan mora da se vrati na staze slave, ali to protiv Đenovljana nije pomoglo...

Gosti su dva puta vodili u Gradu mode, a Milan golovima Matea Gabije i Olivijea Žirua u 72. i 75. minutu preokrenuo na 3:2. Vjerovalo se da će tada i osigurati trijumf pred više od 73 hiljade gledalaca.

Međutim, „grifoni” su najbolje sačuvali za kraj i dobili ono što su zaslužili kada je u 87. minutu sopstvenu mrežu zatresao Malik Čau.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: