Kamenjaš: Na pobjedu protiv Partizana - drugačije ne možemo i ne smijemo da razmišljamo

Budućnost u utorak dočekuje aktuelnog šampiona u drugom meču polufinala AdmiralBet ABA lige

10459 pregleda 21 reakcija 0 komentar(a)
Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović
Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Budućnost Voli ne smije da ponovi greške iz prve utakmice ako želi da izbori majstoricu polufinala AdmiralBet ABA lige protiv Partizana.

Aktuelni šampion je u prvom meču u Beogradu slavio 78:67, a drugi je na programu u utorak u „Morači” u kojem Podgoričani nemaju pravo na grešku ako žele da ostanu u igri za plasman u finale.

„Očekivanja su jasna - da pobijedimo i izjednačimo u seriji. Ne možemo drugačije i ne smijemo drugačije da razmišljamo. Gledali smo utakmicu iz Beograda, gledali smo gdje smo griješili - bilo je loših, ali i dosta dobrih stvari. Njih treba da zadržimo, a loše da smanjimo”, rekao je centar Budućnosti Kenan Kamenjaš.

Košarkaš iz Bosne i Hercegovine vjeruje da navijači mogu da budu bitan faktor da se prekine niz od pet poraza protiv „crno-bijelih”.

„U našoj dvorani i pred našim navijačima od starta treba da krenemo kao što smo to uradili u drugom poluvremenu u Beogradu. Da imamo pristup od prve sekunde, da kontrolišemo situaciju u napadu i da budemo dobri u odbrani. Siguran sam da će podgorička publika da prepoznati važnost meča, da će dvorana biti dupke puna i da ćemo opet osjetiti taj huk ”Morače”, poručio je Kamenjaš.

Bonus video: