Turisti se najviše žale na putnu infrastrukturu i gužve u saobraćaju

Turisti su mahom iz zemalja regiona - najviše iz Srbije i Bosne i Hercegovine, ali ih ima i iz evropskih zemalja, ove godine značajno manje iz Rusije, ali su po prvi put u većem broju stigli Kazahstanci

16714 pregleda 136 reakcija 34 komentar(a)
Foto: TV Vijesti
Foto: TV Vijesti

Nakon prošlogodišnje sezone kada je zbog epidemije koronavirusa i restriktivnog režima ulaska na granicama, crnogorsko primorje praktično bilo pusto, ove godine je većina hotelskog i privatnog smještaja popunjena.

Iako dobru popunjenost obećavaju najave i rezervacije za drugu polovinu avgusta i septembar, hotelijeri i turistički radnici svjesni su da će sve zavisiti od epidemiološke situacije koja se iz dana u dan usložnjava.

Turisti koji trenutno borave na crnogorskom primorju najviše se žale na lošu putnu infrastukturu zbog koje se konstantno prave gužve u saobraćaju, pa se do susjednog grada putuje i po dva sata.

Turisti su mahom iz zemalja regiona - najviše iz Srbije i Bosne i Hercegovine, ali ih ima i iz evropskih zemalja, ove godine značajno manje iz Rusije, ali su po prvi put u većem broju stigli Kazahstanci.

Zadovoljni su, kažu, uslugom, cijenama, ambijentom, ali im smetaju svakodnevne saobraćajne gužve.

Bonus video: