Trke iz Austrije ekskluzivno na TV Vijesti: Pratite nastup crnogorskog automobiliste Filipa Kunčera

Filip je jedini crnogorski takmičar i prvi automobilista koji vozi šampionat Renault Clio CUPBohemia ESET 2024. Pratite prenos dvije trke, uživo na TV Vijesti u subotu od 10.50h i 15.10h.

18942 pregleda 45 reakcija 15 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Ažurirano: 18.05.2024. 09:28h

Danas od 10.40h i od 15h na Televiziji Vijesti imate priliku pratiti specijalne emisije urednika Aleksandra Radovića u okviru kojih ćemo uživo prenositi dvije trke koje se održavaju u Austriji - crnogorskog automobiliste Filipa Kunčera.

Stručni konsultant je Mićo Kapisoda, bivši auto-moto as sa Cetinja.

Brzina ima svoju mudrost i svoja pravila. Brzinom mogu vladati samo oni koji to razumiju. To najbolje potvrđuje mladi automobilista Filip Kunčer koji dolazi iz porodice čiji su roditelji bili šampioni u auto motosportu - Seka i Franjo Kunčer.

Filip Kunčer će učestvovati na šest trkačkih vikenda tj. 12 međunarodnih kružnih trka, od kojih se četiri voze na prestižnim stazama Formule 1 - Red Bull Ring u Austriji i Hungaroring u Mađarskoj.

Filip je jedini crnogorski takmičar i prvi automobilista koji vozi šampionat Renault Clio CUP Bohemia ESET 2024. Krajem aprila je vožen prvi od šest trkačkih vikenda na stazi Balaton Park u Mađarskoj, i Filip je završio na 6. poziciji u generalnom plasmanu u konkurenciji od 23 takmičara.

Ekskluzivno najavljujemo da će Filip u subotu voziti dvije trke na prestižnoj stazi Red Bull Ring u Austriji i za sve ljubitelje ovog sporta, najavljujemo da će obje trke uživo prenositi TV Vijesti od 10.50h i 15.10h.

Emisije u sklopu kojih će se uživo emitovati trke počeće u 10.40h, odnosno u 15h. Urednik emisije je novinar i urednik sportske redakcije TV Vijesti Aleksandar Radović.

Bonus video: