Policija u Baru uhapsila jednu osobu zbog navodnog posjedovanja marihuane

U saopštenju se dodaje da je po naredbi Višeg državnog tužilaštva u Podgorici policija je izvršila i pretres stana i drugih prostorija koje koristi ovo lice

8782 pregleda 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Jedna osoba je uhapšena u Baru nakon što je policija kod nje pronašla 10 manjih PVC pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je marihuana, saopšteno je iz Uprave policije.

"Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti 'Jug', Odjeljenja bezbjednosti Bar su, preduzimajući planske aktivnosti u cilju suzbijanja ulične prodaje opojnih droga, kontrolisali lice kod kojeg je pronađena marihuana. Naime, kontrolisan je S.Č. i kod njega je policija pronašla 10 manjih PVC pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana", stoji u saopštenju policije.

U saopštenju se dodaje da je po naredbi Višeg državnog tužilaštva u Podgorici policija je izvršila i pretres stana i drugih prostorija koje koristi ovo lice.

"Policija je pronašla ručno pravljenu cigaretu sa sadržajem ove opojne droge, tzv. džoint, kao i manju količinu ove rasute materije.

Postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici spisi predmeta dostavljeni su na ocjenu i mišljenje i eventualnu kvalifikaciju krivičnog djela", navodi se u saopštenju.

Iz policije su istakli da su službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar od početka maja u nekoliko odvojenih aktivnosti, u 19 slučajeva, zaplijenili različite vrste narkotika i protiv lica kod kojih su isti pronađeni, podnijeli odgovarajuće prijave.

Bonus video: