Zenović: To što politički konkurenti prisvajaju naše programe potvrđuje ispravnost našeg djelovanja

"Tako svjedočimo činjenici da je nestranački budvanski PES počeo sa promocijom projekta ARTery Budva, odnosno promenade duž korita rijeke Grđevice, što ne boli toliko koliko saznanje da je baš teško građanima predstaviti nešto svoje", saopštio je Zenović

4046 pregleda 36 reakcija 22 komentar(a)
Đorđe Zenović, Foto: Demokrate
Đorđe Zenović, Foto: Demokrate

Đorđe Zenović, nosilac liste "Demokrate – Ojačaj. Obnovi. Oživi. Budva odlučuje – Đorđe Zenović" na lokalnim izborima u Budvi, optužio je Pokret Evropa sad da prisvaja ideje iz izbornog programa Demokrata.

"Politička scena u Budvi manjka idejama, vizijom i strategijom za razvojem grada, ali očigledno ne manjka najprizemnijim međusobnim uvredama i nekorektnim prisvajanjem tuđih ideja i planova iz izbornog programa.

Tako svjedočimo činjenici da je nestranački budvanski PES počeo sa promocijom projekta ARTery Budva, odnosno promenade duž korita rijeke Grđevice, što ne boli toliko koliko saznanje da je baš teško građanima predstaviti nešto svoje.

To je naš stub izbornog programa još od izbornog ciklusa 2020. godine, ali obzirom da od tada nismo bili u vlasti i zbog nemogućnosti da taj projekat nametnemo kao prioritetan, prenosili smo ga iz izbornog ciklusa u izborni ciklus", naveo je Zenović u saopštenju dostavljenom medijima.

On je podsjetio da je 2020. "nestranački PES bio u Singapuru i nije bio aktivan sudionik političkih prilika u Budvi i Crnoj Gori", ali da to, kako je kazao, ne mijenja činjenicu da nije lijepo prisvajati tuđe.

"I ove godine je to jedan od ključnih infrastrukturnih projekata koji kandidujemo građanima, a to što drugi politički konkurenti prisvajaju naše političke programe i infrastrukturne projekte samo potvrđuje ispravnost našeg djelovanja i garantuje da ćemo nakon 26. maja krenuti u realizaciju ovog, ali i drugih projekata, što je, na kraju, ipak ključni cilj i namjera naše izborne liste", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: