Magenta ponedjeljak – igraj danas i osvoji glavnu nagradu, putovanje i VIP aranžman za koncert PINK u Briselu

Do 08. jula u Telekom ME aplikaciji svakog ponedjeljka ogrebi i osvoji peškire za plažu, slušalice, vrijedne vaučere za trgovinu ...

11020 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telekom
Foto: Telekom

Magenta ponedjeljak, nagradna igra Telekoma – razlog da prvi dan u sedmici iščekujete sa nestrpljenjem.

Nagradna igra počinje danas, jednostavnom kvalifikacijom za fantastičnu glavnu nagradu - vodimo vas na putovanje u Brisel na koncert PINK za dvije osobe, poklanjamo VIP karte, uz pokrivene troškove smještaja i prevoza! Korisnici TelekomME aplikacije, koji danas u okviru Magenta Moments programa „ogrebu grebalicu“, direktno se kvalifikuju za učešće u izvlačenju za glavnu nagradu. Ime dobitnika/dobitnice biće poznato već sjutra, 14. maja, i objavljeno na zvaničnoj stranici kompanije. Dodatni motiv za učešće je i sadržaj VIP paketa koji dodjeljujemo u sklopu glavne nagrade:

  • Gold Circle Standing karte;
  • Prioritetni, raniji ulazak, da bi se obezbijedilo mjesto pored bine;
  • VIP kolekcionarska propusnica i karta;
  • VIP poklon paket ...

Nagrada uključuje avionske karte i dva noćenja za dvije osobe u hotelu sa četiri zvjezdice, u Briselu, u periodu od 13. do 15. jula.

Sa Magenta ponedjeljak nagradnom igrom, prevazilazimo klasične koncepte i poklanjamo iskustvo za pamćenje. Zato i preporučujemo našim korisnicima da ne propuste da se jednostavnim pristupom Magenta Moments programu, danas uključe u „igru“, jer vas vodimo na nezaboravno putovanje na PINK muzički spektakl“, kazali su iz Telekoma.

Nagradna igra će trajati do 8. jula, a osim glavne nagrade, korisnici TelekomME aplikacije svakog ponedjeljka mogu očekivati brojna iznenađenja i poklone. Da bi učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je da korisnici svih postpejd, pripejd i fiksnih usluga Telekoma, koji su svoje servise ubacili u Telekom ME aplikaciju, ponedjeljkom, pristupe Magenta Moments programu i „ogrebu“ neku od nagrada ili osvoje dodatna srca. Za učešće je potrebno 50 Magenta Moments srca, a ukoliko korisnik ne osvoji neku od dnevnih nagrada, svakako na poklon dobija 100 srca, koja se mogu razmijeniti za brojne popuste i benefite.

Magenta ponedeljak tokom devet narednih sedmica poklanja:

  • Peškire za plažu x 20;
  • Slušalice x 10;
  • Multicom i BAR-KOD shop vaučere;
  • Bioskopske karte 2x2;
  • Magenta srca 1000;
  • Magenta srca 5x500.

Program Magenta Moments je dostupan na poslednjim verzijama aplikacije, zbog čega je neophodno, da ukoliko već niste, ažurirate vašu Telekom ME aplikaciju. Detaljnije informacije potražite na linku.