Kendrik Lamar optužio Drejka da je pedofil

Lamar je samo par minuta nakon izlaska "Family Matters" objavio pjesmu "Meet the Grahams", u kojoj se obraća članovima Drejkove porodice, među kojima je i kćerka koju Drejk navodno krije od javnosti

5111 pregleda 1 komentar(a)
Drejk, Foto: Shutterstock
Drejk, Foto: Shutterstock

Dolazi do usijanja u ratu među reperima. U sukobu koji traje od marta rukavice su skinute i više ništa nije sveto, pa su Kendrik Lamar i Drejk počeli da pominju porodice jedan drugog i razne druge intimne detalje.

Samo u par dana reperi koji važe za najpopularnije na svijetu objavili su nekoliko pjesama. Tako je Drejk odgovorio na Lamarovu pjesmu "Euphoria", objavljenu prije pet dana, kada je između ostalog prozvan da je loš otac.

U numeri "Family Matters" Drejk poručuje Lamaru da je prešao crtu sa pominjanjem porodice. On je takođe optužio Lamara da ga je prijavio Tupakovoj zadužbini koja je tražila od Drejka da ukloni pjesmu u kojoj je koristio vještačku inteligenciju kako bi imao glas Tupaka.

Vlasnik hitova "God's Plan" i "Hotline Bling" dalje optužuje Lamara i za nasilje porodici, te kaže da ga je supruga prevarila sa dugogodišnjim saradnikom Dejvom Frijem.

Lamar je samo par minuta nakon izlaska "Family Matters" objavio pjesmu "Meet the Grahams", u kojoj se obraća članovima Drejkove porodice, među kojima je i kćerka koju Drejk navodno krije od javnosti. On u ovoj numeri takođe proziva Drejka da je zavisnik od kocke i alkohola.

Reper je zatim objavio još jednu pjesmu, "Not Like Us" u kojoj je optužio Drejka da je pedofil.

Bonus video: