Vlada i DPS ćute o sastanku Đukanovića sa Budvanima

"Kuljača i svi ostali, i zajedno planiraju učešće na izborima, mislite da je to negdje zamislivo u svijetu, to je stanje DPS-a, oni znaju da moraju otići na stranu, da se spašavaju, pa će kupiti ovog, kupiti onog..."

29 komentar(a)
Rajko Kuljača, Foto: Komnen Radević
27.09.2016. 05:36h

Vlada Crne Gore i DPS ne žele da komentarišu da li se premijer Milo Đukanović u toku juna sastajao sa Rajkom Kuljačom i učesnicima brojnih budvanskih afera.

Predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić je, gostujući u emisiji "Načisto" na TV Vijesti, kazao da se Đukanović 15. juna u Budvi sastao sa Kuljačom, koji je svjedok saradnik u više predmeta u kojima je Svetozar Marović označen kao vođa kriminalne grupe koja je oštetila budžet za višemilionski iznos, kao i "onima koje je Kuljača prijavio".

"Mislim da je bio 15. jun, bila je vrlo filmska scena u Budvi, za istim stolom sjedi svjedok saradnik, oni koje je prijavio i premijer. Kuljača i svi ostali, i zajedno planiraju učešće na izborima, mislite da je to negdje zamislivo u svijetu, to je stanje DPS-a, oni znaju da moraju otići na stranu, da se spašavaju, pa će kupiti ovog, kupiti onog...", rekao je Krivokapić u emisiji "Načisto".

"Vijesti" su u petak Vladinom Birou za odnose sa javnošću i DPS-u uputile pitanja da li se Đukanović sastao sa Kuljačom i učesnicima budvanskih afera i koji je bio povod sastanka, ali odgovor nije stigao ni iz premijerove partije, ni iz Vlade.