Zidan nije prestigao Gvardiolu, Real stao protiv Viljareala

Zidan se u nedjelju protiv Espanjola izjednačio po broju uzastopnih pobjeda sa bivšim trenerom Barselone Pepom Gvardiolom iz 2009. i 2010. godine, ali nije uspio da ga prestigne - Viljareal odnio bod iz Madrida (1:1)

0 komentar(a)
Serhio Ramos, Foto: Reuters
21.09.2016. 20:38h

Fudbaleri Real Madrida odigrali su večeras kod kuće 1:1 sa Viljarealom u petom kolu španske Primere i to im je bio prvi prvenstveni meč ove sezone u kojem nisu pobijedili.

Gosti su poveli u nadoknadi vremena prvog poluvremena, golom Bruna iz penala, koji je dosuđen zato što je Serhio Ramos igrao rukom. Štoper Madriđana iskupio se za to već u 48. minutu, kada je glavom donio Realu izjednačenje.

Madriđani su dominirali i stvarali šanse, ali su bili neprecizni, a i golman Viljareala Serhio Asenho bio je jako raspoložen.

Real je tako propustio priliku da 17. uzastopnom pobjedom postavi novi rekord Primere. Zinedin Zidan se u nedjelju protiv Espanjola izjednačio po broju uzastopnih pobjeda sa bivšim trenerom Barselone Pepom Gvardiolom iz 2009. i 2010. godine, ali nije uspio da ga prestigne.

U prvoj utakmici igranoj u srijedu, Selta je kod kuće pobijedila Sporting Hihon 2:1 i tako ostvarila prvi trijumf u sezoni.

Real je ostao prvi na tabeli sa 13 bodova. Viljareal je i dalje neporažen i trenutno je peti sa devet bodova, jednim više od Atletiko Madrida.