Socijaldemokrate: Znamo čega se građani Kotora stide, a na šta su posebno ponosni

"Pridržavajući se tradicije našeg grada, ispunjene listice građani su ubacivali u kutije, koje su bile postavljene ispod Stuba srama. Po završetku ankete, na osnovu velikog broja sakupljenih odgovora, saznali smo da su građani posebno ponosni na sve ono što čini kulturu, tradiciju i arhitekturu grada, a da se stide kriminala i saobraćajne gužve", navodi se u saopštenju ove partije

14 komentar(a)
Socijaldemokrate Kotor, Foto: Socijaldemokrate
11.09.2016. 11:34h

Socijaldemokrate Kotora su juče na Trgu od oružja sproveli akciju anketiranja sugrađana, u sklopu koje su promovisali svoj program, saopšteno je iz ove partije.

"Na osnovu dva pitanja koja smo postavili sugrađanima došli smo do saznanja čega se naši sugrađani stide, a šta je ono na šta su posebno ponosni. Pridržavajući se tradicije našeg grada, ispunjene listice građani su ubacivali u kutije, koje su bile postavljene ispod Stuba srama. Po završetku ankete, na osnovu velikog broja sakupljenih odgovora, saznali smo da su građani posebno ponosni na sve ono što čini kulturu, tradiciju i arhitekturu grada, a da se stide kriminala i saobraćajne gužve", navodi se u saopštenju ove partije.

Kazali su da je ovo bila samo jedna u nizu planiranih akcija, kako bi mogli da čuju mišljenja građana, na osnovu kojih će, kako tvrde, pristupiti rješavanju problema koji ih tište, sa ciljem unapređenja života u Kotoru.