DF: Simpatizeri DEMOS-a, vratite se kući da smijenimo Đukanovića

"Pozivamo sve simpatizere DEMOS-a da se vrate kući - u DF. Crna Gora ne može sebi da priušti da čeka ni dana više do smjene Mila Đukanovića i trenutka u kom će cijela država opet početi da radi".

95 komentar(a)
Demokratski front, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
15.08.2016. 09:36h

Iz Demokratskog fronta izdali su saopštenje u kojem pozivaju simpatizere DEMOS-a, koji je odlučio da do izbora ostane u Vladi izbornog povjerenje, da se "vrate kući" i da se pomogne "smjeni premijera Mila Đukanovića".

"Pozivamo sve simpatizere DEMOS-a da se vrate kući - u DF. Crna Gora ne može sebi da priušti da čeka ni dana više do smjene Mila Đukanovića i trenutka u kom će cijela država opet početi da radi. Građani Crne Gore moraju da se odluče: ili će imati kontinuiranu vladavinu Mila Đukanovića i njegove lopovske bande ili će Crna Gora opet da radi! Ova izborna kampanja će biti drugačija od svih koje su do sad viđene u Crnoj Gori - svakim danom nam prilazi sve više aktivista i volontera koji sa sobom donose ogromnu energiju, nadu i entuzijazam kojim ćemo konačno smijeniti Đukanovićev režim", piše u saopštenju DF-a.

Iz te stranke takođe su naveli da su čelnici DEMOS-a izdali građane, te se naveli da DF jedini ne igra igrice sa vladajućom stranom DPS.

"Miodrag Lekić i Goran Danilović su izdali ljude koji su ih glasali i izdali su sve ono za šta smo se zajedno borili. Moramo okupiti cijelu pravu opoziciju pod jednim krovom. Pozivamo sve opoziciono nastrojene građane da se vrate kući u DF, jedini politički subjekt koji nije igrao nikakve igrice sa DPS-om i koji nije sjedao za pregovarački sto sa njima. DF je jedina politička opcija za ljude koji žele promjene na bolje - zaposlenje i rješavanje ogromnih ekonomskih problema u koje nas je Đukanović doveo", zaključuje se u saopštenju.