Tanja Bošković: Crnogorski teatar je riznica vrhunskih glumica

Za Boje jutra govori i srpska glumica Tanja Bošković, a naši reporteri prenose i atmosferu sa koncerta sastava Partibrejkersi.

61 pregleda0 komentar(a)
Tanja Bošković, Foto: Grad teatar
14.08.2016. 10:27h

U posljednjih 6 godina policija je podnijela skoro 150 krivičnih prijava za djela protiv polnih sloboda, od koje je najteže silovanje. Oko petine tih prijava odnosilo se na nedozvoljene polne radnje nad djecom. Međutim, podaci iz podgoričkog Osnovnog suda pokazuju frapantnu činjenicu da su mnogi presuđeni pedofili dobili blage kazne – od novčanih, preko kazni od nekoliko mjeseci zatvora dok je najveća kazna bila dvije godine robije. Gošća Boja jutra biće Ljiljana Raičević iz Sigurne ženske kuće iz koje su uputili zahtjev za izmjenu Krivičnog zakonika.

U Bojama jutra, u ponedeljak, 15. avgusta, saznajte šta sve priprema Triatlon savez. Naš gost biće Igor Majer, prvi Ironman triatlonac iz Crne Gore.

Govorimo i o Guitar Art Summer festivalu koji će se od 15 do 20. avgusta će se održati u Herceg Novom.

Patricja Pjekutovska, violinistkinja iz Poljske u jutarnjem programu TV Vijesti govoriće o nastupima u okviru Kotor arta.

Udruženje Roditelji i ove godine organizuje humanitarnu akciju „Podijelimo, jer zajedno možemo više“, u toku koje prikuplja garderobu, obuću, školski pribor i opremu za djecu iz socijalno ugroženih porodica.

Za Boje jutra govori i srpska glumica Tanja Bošković, a naši reporteri prenose i atmosferu sa koncerta sastava Partibrejkersi.

Kompanija M:tel najvjernije gledaoce Boja jutra nagrađuje sa brojnim vrijednim nagradama.

Najvjernijim gledaocima u saradnji sa butikom Bravera, tehničkim sponzorom COK-a, poklanjamo i majce sa motivima Olimpijskih igara.