Navijači nisu oduševljeno dočekali pjesmu "Crna Gora - Naj Nama Bolja"

"Ako je ova pjesma uradjena sa namjerom da bude navijačka pjesma, ili pjesma koja će naše sportiste da u srce takne, pokrene i tome slično... Onda je ovo totalni promašaj"

187 pregleda40 komentar(a)
Naj nama gora, Foto: Screenshot (YouTube)
29.07.2016. 12:22h

Prvi komentari na juče objavljenu navijačku pjesmu "Crna Gora- Naj Nama Bolja", koja je snimljena kao podrška crnogorskim predstavnicima na Ljetnjim olimpijskim igrama, nije naišla na odobravanje publike.

Na portalima, ali i na društvenim mrežama, objavljeni su većinom negativni komentari.

"Ako je ova pjesma uradjena sa namjerom da bude navijačka pjesma, ili pjesma koja će naše sportiste da u srce takne, pokrene i tome slično... Onda je ovo totalni promašaj. Naši sportisti zaslužuju nešto mnogo kvalitetnije. Znate onu, MENE JE BLAM TUĐEG BLAMA", jedan je od komentara.

"Dajte to onima što su za vaterpoliste uradili pjesmu, ovo je bruka".

"Jedino što je ova mala sa početka spota kao med :-) realno , a ovo ostalo..... lelek"

"Kakva budalaština, sramota me što sam navijač CG, kad ovo čujem".

"Gora, gora, crna je gora...wtf!? Pa onda umjesto nama najbolja... naj nama bolja!!!??? kakva je ovo sprdačina... spot je OK".

"S kakvom smo pjesmom ispratili olimpijce u Rio zadovoljan ću bit' ako uopšte budu htjelu da izađu na defile nacija na svečanom otvaranju".

"Puna je Crna Gora stvaralaca i kreativnih ljudi. Toliko su nas dobro slagali da smo za sve talentovani i da niko ne može što mi možemo da boli koliko nijesmo".

"Ako nešto ne umiješ da radiš, ne radi to. Ne brukaj i sebe i državu sa ovakvim pjesmama, jer je ovo mnogo loše. Jeste li zamislili da bi neko htio da pjeva na stadionu ovu pjesmu?"

"Sinoć sam smogao snage da cijelu slušam, danas 30 sekundi pakla opet da bi bio siguran kakav je ovo očaj i tuga".

"Ja i dalje ne vjerujem da je ovo napravljeno i da ce da se vrti tokom OI :("

"Očajna pjesma, očajan spot... amaterski do bola".

"Dno, što je ovo GORA GORA GORA NE MOŽE GORA".

I dok većina hejtuje, ima i onih koji kažu "niko nije rekao da mi svi moramo da se veselimo uspjesima naših olimpijaca uz ovu pjesmu, barem pjesama ima. Bitno je da se veselimo, da ih podržimo, a ne da se svaka stvar obrće na politiku i međuljudske probleme".

Muziku i aranžman pjesme uradio je Leo Đokaj, tekst Goran Ćetković, muzičku produkciju potpisuje Mihailo Radonjić.

Spot za pjesmu je realizovala Bitter Frames Production iz Podgorice. Spot je režirao Branislav Milatović. U spotu se pored navijačkih grupa "Patriote" iz Nikšića i "Dukljani" iz Podgorice, pojavljuje Jovana Šuškavčević.

Ljetnje olimpijske igre će biti održane od 5. do 21. avgusta, u Rio de Žaneiru.