Pajović: Andrijevica je grad koji posjeduje bogatu istoriju koju iznad svega trebamo poštovati

"Vaš grad karakteriše neprocjenjivo prirodno bogatstvo koje treba na mudar način valorizovati i tako stvoriti uslove za bolji i kvalitetniji život građana na sjeveru naše zemlje”, poručio je Pajović

8 komentar(a)
Darko Pajović, Foto: Skupština Crne Gore
17.07.2016. 16:05h

Andrijevicu karakteriše neprocjenjivo prirodno bogatstvo koje treba na mudar način valorizovati i tako stvoriti uslove za bolji i kvalitetniji život građana na sjeveru Crne Gore, poručio je predsjednik Skupštine, Darko Pajović.

On je povodom Dana Opštine Andrijevica, njenim građankama i građanima predsjedniku Opštine Srđanu Mašoviću, predsjedniku Skupštine opštine Zvonku Vukoviću i odbornicima čestitao Dan opštine.

“Povodom 17. Jula - Dana Vaše Opštine, želim da Vam uputim srdačne čestitke ispred Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime”, kaže se u čestitki Pajovića.

On je ocijenio da je proslava Dana opštine prilika da se sumiraju ostvareni rezultati i postave novi ciljevi samouprave u cilju unapređenja kvaliteta života građana.

“Andrijevica je grad koji posjeduje bogatu istoriju koju iznad svega trebamo poštovati. Vaš grad karakteriše neprocjenjivo prirodno bogatstvo koje treba na mudar način valorizovati i tako stvoriti uslove za bolji i kvalitetniji život građana na sjeveru naše zemlje”, poručio je Pajović.

On je, kako je kazao, uvjeren da se zajedničkim djelovanjem može konačno doći do cilja, koji je zajednički, a to je bolji život svih građana Crne Gore.