Glumica pokazala tijelo nakon porođaja: Treba da smršam 11 kg

Vježbam zbog svog zdravlja. Želim još dugo da budem sa svoje troje djece ..."

3594 pregleda0 komentar(a)
Kejt sa bebom, Foto: Instagram

Prije dva mjeseca glumica Kejt Hadson na svijet je donijela svoje treće dijete. Budući da je prošlo neko vrijeme od porođaja i da je sa bebom uspostavila ritam, Kejt je počela da se bavi sobom i svojim tijelom.

"Teško je kada imate bebu. Sve dolazi na red prije vas samih. Morate da pronađete vrijeme kada ćete se fokusirati samo na sebe“, rekla je Kejt za magazin Vikli (Weekly).

Glumica kaže da treba da oslabi 11 kilograma, ali ističe kako joj izgled nije najvažniji.

"Vježbam zbog svog zdravlja. Želim još dugo da budem sa svoje troje djece. Znam da je mnogim mamama teško da uspostave balans između vremena sa djecom i onog ličnog vremena. Budimo iskreni, djeca su nam na prvom mjestu i jako je teško da nađemo vrijeme za sebe“, bila je iskrena glumica i dodala kako će zapravo dokumentovati njen put gubitka kilogrma i balansirane ishrane.

"Pokušaću da tokom ovog puta gubitka kilograma uspijem da dojim svog trećeg sina, odgajam dvoje starije djece, radim, posvetim vrijeme svom muškarcu i viđam se sa prijateljicama, pod uslovom da ostanem normalna“, našalila se ćerka slavne Goldi Hon.