Stanković: Preduzećemo sve mjere da se otkrije indetitet osobe koja je pucala na Šukovića

“Naprotiv, država će pokazati snagu i odlučnost u tom pravcu da pruži sigurnost i bezbjednost svim građanima i da se oštro obračuna sa svim učiniocima krivičnih djela i svim krakovima mafije, bez obzira otkuda oni dolaze”, naglasio je Stanković

50 pregleda6 komentar(a)
Ivica Stanković, Foto: Savo Prelević
12.07.2016. 11:51h

Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković izjavio je da će zahtijevati od saradnika da preduzmu sve mjere i radnje kako bi bio otkriven identitet osobe koja je juče pucala na bivšeg načelnika Odjeljenja za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Predraga Šukovića.

On je danas, nakon dodjele Trinaestojulskih nagrada u Vili Gorica, kazao novinarima da kao Vrhovni državni tužilac osuđuje sve učinioce krivičnih djela.

“...I u tom pravcu zahtijevaću od svojih saradnika da preduzmu sve mjere i radnje da bude otkriven učinilac ovog krivičnih djela”, istakao je.

Stanković je rekao i da se “ne bi složio sa tim da država gubi rat sa mafijom”.

“Naprotiv, država će pokazati snagu i odlučnost u tom pravcu da pruži sigurnost i bezbjednost svim građanima i da se oštro obračuna sa svim učiniocima krivičnih djela i svim krakovima mafije, bez obzira otkuda oni dolaze”, naglasio je.