Sljedeći gost Nikola Vučević

Kolašin su posjetili asovi iz španske lige Bojan Dubljević i Nemanja Radović, a naredni, specijalni gost biće NBA zvijezda Nikola Vučević

166 pregleda0 komentar(a)
Košarkaški kamp Kolašin, Foto: Adis Ramović
07.07.2016. 08:56h

Kolašin je i ovog ljeta u znaku košarke zahvaljujući kampu, koji drugu godinu vode naši proslavljeni košarkaši Vlado Šćepanović, Savo Đikanović i Nikola Peković.

Na otvorenim terenima na Lugu i u dvije sportske dvorane, neki novi klinci uče sve o kraljici igara.

“Premium košarkaski kamp Kolašin 2016 je ispunio sva očekivanja i već u prvoj i drugoj smjeni imali smo preko 160 dječaka i djevojčica. Kamp je pokazao još jednom da zaslužuje poštovanje i da posjeduje sve moguće uslove, koje mora da ima ozbiljan košarkaški projekat”, kazao je jedan od organizatora kampa Savo Đikanović.

Sistem rada nije se mjenjao od prošlogodišnjeg. Pored razvijanja košarkaških vještina, dječaci i djevojčice imaju i druge aktivnosti.

“Uz svakodnevni trenažni proces, koji se odvija u dvije sportske dvorane i na dva otvorena terena, posljednja noć je rezervisana za All Star utakmicu, kao i takmičenja ,jedan na jedan, i takmičenja u šutu, a najboljima su namijenjene lijepe nagrade, koje su obezbijedili naši sponzori Sport Vision i NIKE. Korištenje bazena, izlet na Biogradsko jezero, kao i ostale aktivnosti koje smo organizovali, čine da djeca odu kući zadovoljna”, ističe Đikanović.

I ove godine organizatori su se potrudli da promoteri kampa budu najbolji crnogorski košarkaši. Kolašin su već posjetili asovi iz španske lige Bojan Dubljević i Nemanja Radović, naredni, specijalni gost biće NBA zvijezda Nikola Vučević.

“Polaznici kampa su u prvoj smjeni imali su priliku da pričaju i da se druže sa Dubljevićem i Radovićem, koji su rado odgovarali na brojna zanimljiva pitanja. Djeca se još prijavljuju za treću smjenu, koja počinje 10. jula, kao i četvrtu, koja kreće sedam dana kasnije. Ima dovoljno prostora za sve koji su zainteresovani da postanu dio našeg kampa, a svi koji žele da se prijave za kamp mogu se javiti na broj 067032132, kao i na e-mail info@basketcamp.me.”, zaključio je Đikanović.