Bajkeri Djeda Mrazevi posjetili Dječji dom Mladost u Bijeloj

Direktor Dječjeg doma Mladost, Vladimir Delić, Ivan Božović iz No limit bikers, i Dragana Vlaović iz MC Cruiser, zahvalili su svima koji su podržali akciju, i izrazili zadovoljstvo što je djece u Domu svake godine manje

946 pregleda1 komentar(a)
Danas u Herceg Novom, Foto: MC Cruiser
22.12.2018. 14:49h

Učesnici devete humanitarne akcije "Moto Djeda Mrazevi" - oko 200 bajkera iz Herceg Novog i drugih gradova Crne Gore, danas su posjetili štićenike Dječjeg doma "Mladost" u Bijeloj i uručili im poklone.

Organizator je Udruženje "No Limit Bikers“, a domaćin Moto kluba "MC Cruiser“ iz Herceg Novog.

Direktor Dječjeg doma Mladost, Vladimir Delić, Ivan Božović iz No limit bikers, i Dragana Vlaović iz MC Cruiser, zahvalili su svima koji su podržali akciju, i izrazili zadovoljstvo što je djece u Domu svake godine manje.

“Akcija je do sada organizovana dva puta u Podgorici i evo sedam godina za redom u Dječijem domu u Bijeloj. Cilj nam je da, u susret novogodišnjim i božićnim praznicima, obradujemo djecu lišenu roditeljskog staranja. Nosimo im slatkiše i igračke, a u dogovoru sa upravom Doma i sve ostalo što su djeca željela: toplu obuću, odjeću, slušalice za moderne telefone i sve ono što već djeca žele da imaju, ali uvijek naglašavamo da je to materijalno u drugom planu i da je najbitnija pažnja. Oni se zaista obraduju i osmijeh sa kojim nas dočekaju, to je nešto što je teško opisati riječima”, kazala je Dragana Vlaović iz MC Cruiser.

Galerija