Sportski duh Petra Kapisode u novoj ‘’Dnevnici’’

Ne štedeći snagu Petar je sa velikom voljom pristupio poslovima, a rezultat nije izostao. U svim poslovima snašao se dobro. Jednako je bio maestralan u kuhinji i u fizičkim poslovima, u komunikaciji i sa krampom u rukama.

126 pregleda0 komentar(a)
Petar Kapisoda - Dnevnica, Foto: Fabrika ideja
10.05.2016. 12:47h

U dvadesettrećoj epizodi emisije Dnevnice glavni akter je proslavljeni crnogorski rukometaš i direktor muških reprezentativnih selekcija Rukometnog saveza Crne Gore, Petar Kapisoda. Zarađivao je dnevnicu kao pomoć samohranoj majci troje djece.

Bahrija Elezović koja već godinama sama nosi teret roditeljstva, tog dana imala je pomoć jednog od najvećih sportskih asova Crne Gore. A to nije mala pomoć!

Ne štedeći snagu Petar je sa velikom voljom pristupio poslovima, a rezultat nije izostao. U svim poslovima snašao se dobro. Jednako je bio maestralan u kuhinji i u fizičkim poslovima, u komunikaciji i sa krampom u rukama. “Izgledalo je nevjerovatno da se neko sa takvom lakoćom snađe u potpuno različitim ulogama, a onda smo shvatili Petrov recept za uspjeh: svemu što radiš posvetiti se 100 odsto i uspjeh ne može izostati!” kazala nam je voditeljka emisije Biljana Savićević.

Uz prijatelje emisije, na čelu sa Aroma marketima, koji su sa puno naklonosti dočekali glavnog aktera Dnevnice, Petar Kapisoda je sa uspjehom završio još jednu humanu misiju.

Kako je to uradio pogledajte u srijedu 11.maja u 20 sati na TV Vijesti.