Šerlok će pozajmiti glas negativcu

Ovaj animirani film naći će se u bioskopima 10. novembra iduće godine

65 pregleda0 komentar(a)
Benedikt Kamberbač
17.04.2016. 08:30h

Na nedavno održanom CinemaConu, studio Illumination Entertainment objavio je informaciju prema kojoj će britanski glumac Benedikt Kamberbač pozajmiti glas glavnom negativcu u animiranom filmu “Kako je Grinč ukrao Božić”, koji će se u bioskopima naći 10. novembra iduće godine.

Pored toga, čelnici te produkcijske kompanije otkrili su i da će jedan od autora čuvene animirane serije “South Park”, Trej Parker, koji je do sada sinhronizovao samo svoje radove, pozajmiti glas za treći dio dugometražnog crtanog filma “Grozan ja”.

Parker će sinhronizovati lik novog negativca, Baltazara Breta, nekada dječje zvijezde, koji je opsjednut likovima koje je tumačio tokom '80-ih godina prošlog vijeka.

U ovom animiranom crtanom filmu, Stiv Karel pozajmiće glas glavnom junaku Gruu, ali i njegovom šarmantnom bratu blizancu, koji se takođe prvi put pojavljuje, a zbog kojeg će u centru pažnje biti njihovo rivalstvo. Premijera ovog crtanog filma takođe je planirana za narednu godinu, a u bioskope će stići 30. juna.

Kris Meliandri, izvršni direktor Illumination Entertainment studija, najavio je da će još jedna avantura Malaca, stići pod nazivom “Mowe Minions”.