Ženska ragbi reprezentacija na turniru u Splitu

U crnogorskoj ekipi igraće Dražena Vidačić, Maja Baošić, Milica Mugoša, Dragica Kovačević, Olivera Mišković, Zorica Kostić, Mihaela Vujinović i Snežana Popadić.

149 pregleda0 komentar(a)
Ženska ragbi reprezentacija, Foto: Ragbi savez Crne Gore
14.04.2016. 17:18h

Ženska ragbi reprezentacija Crne Gore učestvuje za vikend na međunarodnom turniru u Splitu, u olimpijskoj verziji ragbija 7. Crnogorske "vučice" su u grupi sa ekipom Sinja (Hrvatska) i Olimpije (Slovenija), u drugoj grupi su domaćin Nada, ŽRK Derventa iz Bosne i Hercegovine i ŽRK Zagreb - Lavice.

U crnogorskoj ekipi igraće Dražena Vidačić, Maja Baošić, Milica Mugoša, Dragica Kovačević, Olivera Mišković, Zorica Kostić, Mihaela Vujinović i Snežana Popadić. Trener reprezentacije je Budimir Andrić.

Ovo je prvo okupljanje reprezentacije nakon učešća na Evropskom kupu nacija u junu prošle godine. Na turniru u Splitu "vučice" su učestvovale i prošle godine kada su osvojile treće mjesto.

Ovaj turnir je početak priprema reprezentacije za Evropsko prvenstvo u julu, a planiraju da do tada učestvuju na još nekoliko turnira. Iz reprezentacije su pozvali sve djevojke zainteresovane da treniraju ragbi da ih kontaktiraju preko fajsbuk profila Montenegro Ladies Rugby 7s.