Repeša: Sa ovakvom igrom teško možemo do kraja, sa ovakvom koncentracijom - još teže

"Nikako ne umanjujem igru Partizana, ali po onome što mi imamo u sastavu moramo da odigramo mnogo, mnogo kvalitetnije, nego večeras" , rekao je Repeša

6368 pregleda16 komentar(a)
Jasmin Repeša, Foto: Savo Prelević
10.02.2019. 21:35h

Trener Budućnost Volija Jasmin Repeša razočaran je igrom svog tima u duelu sa Partizanom, nakon koga je šampion pao na četvrto mjesto na tabeli ABA lige.

"Plavi" su poraženi u "Pioniru" 76:67.

„Mislim da smo u prvom dijelu imali sjajan rezultat s obzirom na sve što se događalo. Naš nivo koncentracije je bio izuzetno nizak da bi se odigrala dobra utakmica u ovakvom ambijentu. Morao sam, recimo, da zovem tajm-aut, kako bi dva plejmejkera prepoznali da su pogriješili u preuzimanju viskoh igrača, odnosno da ne udvajaju Lendejla, već Jankovića", rekao je Repeša.

"Nikako ne umanjujem igru Partizana, ali po onome što mi imamo u sastavu moramo da odigramo mnogo, mnogo kvalitetnije, nego večeras".

Partizan ga, kaže, nije iznenadio.

"Nisam vidio ništa novo u igri Partizana od onoga što sam znao ranije, sve je bilo u okviru onoga što su do sada igrali. Sramota je tražiti alibi, ali kontrola obruča sa Bitadzeom i bez njega nije ista. Međutim, mi moramo da prepoznamo ko šta može da napravi, kao u slučaju Renfroa, koji nas je probio dva puta na karakterističan način, u važnim trenucima", rekao je Repeša.

Na pitanje šta je cilj Budućnosti u plej-ofu, odgovorio je:

"Naš prvi cilj je da popravimo igru i da idemo do kraja. Sa ovakvom igrom to će biti teško, sa oakvom koncentracijom još teže. Kod sedam razlike u finišu nismo faulirali Jankovića, koji je najslabiji izvođač bacanja, pa da probamo da možda sačuvamo plus četiri iz prvog meča. To govori kakvu smo koncentraciju imali", rekao je Repeša.