Barani otputovali u Prištinu da dobiju

U barskoj ekipi kažu da su radili odlično, da je atmosfera na fantastičnom nivou, te da je priprema meča bila iscrpna i sveobuhvatna

0 komentar(a)
KK Mornar, Foto: Filip Roganović
12.04.2016. 10:41h

Brojna barska ekspedicija otputovala je za Prištinu, na prvi meč finala Balkanske lige protiv Sigala. I to sa jasnom željom da pred revanš u Baru stekne zalihu koja bi im garantovala mirniji meč u kojem bi stigli do istorijskog uspjeha.

Pred bučnom publikom, protiv rivala koji je ove sezone uz Mornar pokazao najviše u ovom takmičenju, ali i protiv tima koji su savladali baš na gostujućem parketu, zadatak neće biti nimalo lak... Međutim, u barskoj ekipi kažu da su radili odlično, da je atmosfera na fantastičnom nivou, te da je priprema meča bila iscrpna i sveobuhvatna.

Trener Đorđije Pavićević smatra da zna recept za uspjeh...

"Pokazali smo ove sezone da je ovaj tim već sada za velika djela. Iako smo plasmanom u finale ostvarili zacrtano, naravno da se tu nećemo zaustaviti. Poznajemo dobro ekipu Sigala, savladali smo ih na njihovom terenu, a oni nas u Baru. Najvažniji je pristup u ovom meču. Moramo odigrati kao da revanš u Baru ne postoji. Sa druge strane vidjeli smo i do sada, baš na našem primjeru, da nekada ni ta prednost iz prvog meča ne znači puno. Uzdam se u jaku odbranu, a ukoliko nam proradi šut sa distance u koji imam puno povjerenje, iskreno se nadam da možemo znatno mirnije čekati revanš. Šteta što neću moći da računam i na posljednje pojačanje, beka Antabija Volera, ali imamo ekipu za velika dijela", kaže Pavićević.

Meč u Prištini igra se večeras od 19.30 časova.