SD: Odlaganjem izbora opozicija bi dobila alibi za loš rezultat koji će ostvariti

Predsjednik Socijaldemokrata Tivta Zdravko Mitrović, ocijenio je da će snažan ekonomski razvoj, prije svega oslonjen na kvalitetne ljude i njihove ideje omogućiti drugačiji, bolji razvoj tog grada

17 komentar(a)
SD Tivat, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
04.03.2016. 12:34h

U Socijaldemokratama (SD) Crne Gore očekuju da izbori u Tivtu budu održani u predviđenom zakonskom roku i smatraju da bi bilo kakvo odugovlačenje usporilo proces raščišćavanja političke scene i omogućilo opozicionim partijama alibi za loš rezultat koji će ostvariti.

Iz tivatskog Obora SD-a saopšteno je da će Socijaldemokrate, kao partija koja baštini izvornu socijaldemokratiju, zasnovanu na principima građanskog društva, uvijek zastupati argumentovanu i jasnu politiku čije mjere doprinose ravnomjernom razvoju svih opština u Crnoj Gori.

Predsjednik Socijaldemokrata Tivta Zdravko Mitrović, ocijenio je da će snažan ekonomski razvoj, prije svega oslonjen na kvalitetne ljude i njihove ideje omogućiti drugačiji, bolji razvoj tog grada.

"Da bi se Tivat kvalitetnije razvijao, moramo imati lokalnu vlast u punoj snazi, koja će na pravi način servisirati potrebe građana i u kojoj neće biti mjesta za one koji politiku praktikuju vođeni ličnim interesima i populističkim floskulama. Građani Tivta od nas očekuju da budemo na visini zadatka i da proces raščišćavanja političke scene započnemo i u Tivtu", ocijenio je Mitrović.

On je rekao da se građanima Tivta mora omogućiti da sami odluče kome će ukazati povjerenje za vođenje svoga grada, a da su Socijaldemokrate spremne za izbore, nakon kojih ćemo iz pozicije vlasti doprinijeti boljem razvoju grada.

"Informacije koje dobijamo sa terena, a tiču se reakcija sugrađana na našu programsku platformu, daju nam za pravo da kažemo da ćemo biti najprijatnije iznenađenje na predstojećim izborima”, zaključio je Mitrović.