Boje jutra četvrtkom: Kakvi su uslovi u podgoričkom azilu za pse

Poklanjamo i ulaznice za bioskop Cineplexx u TC "Delta City".

56 pregleda0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: TV Vijesti (arhiva)
24.02.2016. 15:22h

U Roditeljskom kutku u jutarnjem programu TV Vijesti govorićemo o pripremi za trudnoću ali i podršci u toku i nakon nje.

Reporteri Boja jutra posjetili su i podgorički azil u kojem trenutno boravi 50 pasa i provjerili kakvi su uslovi, te kada će se povećati kapaciteti.

Čućemo i koje su prednosti vježbanja u toku trudnoće, kakve aktivnosti se preporučuju, te kada treba početi sa vježbanjem nakon porođaja kako bi se tijelo vratilo u prvobitnu formu.

Terenski radnici nevladine organizacije Juventas su, tokom čišćenja dječjeg igrališta u Moskovskoj ulici u Podgorici, prikupili oko 50 igala i špriceva. Posebno je zabrinjavajuće što je pribor nađen i na samim spravama koje služe za zabavu najmlađih.

Sahat kula, jedan od najlepših sačuvanih spomenika islamske arhitekture u Podgorici, podignuta je 1667. godine. Kula je preživjela bombardovanja tokom Prvog i Drugog svjetskog rata, a do prve polovine 20. vijeka sa visinom od 16 metara, bila je najviši objekat u Podgorici.

Glavni grad je pokrenuo izradu konzervatorskog projekta za sanaciju Sahat kule, ovaj objekat bi trebalo da bude otvoren i za posjetioce. Gledaoci Boja jutra imaće priliku i da čuju šta je konkretno planirano u okviru ovog projekta.

U Bojama jutra pogledajte i intervju sa glumcem Milanom Gutovićem koji će se u srijedu, 24. februara predstaviti publici u KIC-u “Zeta” sa osvježenim i aktuelizovanim tekstovima pozorišnog kabarea "Obično veče".

U Bojama jutra, kao i svakog četvrtka, najsrećnije nagrađuje kompanija M:tel u okviru nagradne igre "m:BOX-tvoj srećni paket".

Poklanjamo i ulaznice za bioskop Cineplexx u TC "Delta City".