„Moj grad“: Na pitanja gledalaca odgovara predsjednica Opštine Kolašin

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Marko Vešović, DN „Dan“.

96 pregleda0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
18.02.2016. 14:58h

Željka Vuksanović, predsjednica Opštine Kolašin, biće gošća Boja jutra na TV Vijesti u petak, 19.februara, u okviru rubrike „Moj grad“. Ona će odgovarati na pitanja gledalaca iz Kolašina, te obavijestiti javnost šta lokalna uprava tog grada konkretno radi i šta je planirano od investicija u narednom periodu.

Gimnazija “Slobodan Škerović” proslavila je 109 godina postojanja, a učenici su ovaj dan obilježili poetsko-muzičkim recitalom, kojeg su nazvali “Simptomi ljubavi”. Među brojnim zvanicama bili su i bivši đaci koji su donacijom pomogli nedavno renoviranje svečane sale.

Najstariji vrtić u Crnoj Gori, „Zagorka Ivanović“ na Cetinju ove godine proslavlja 113 godina postojanja. Tim povodom gošća jutarnjeg programa biće direktorica vrtića Senka Vuksanović.

U Bojama jutra i o premijeri predstave „Snježana i sedam patuljaka“ Gradskog pozorišta Podgorica. Ova predstava biće prva u godini Jubileja, 65. godina postojanja Pionirskog, Dječjeg, Gradskog pozorišta Podgorica. Premijera je zakazana za 19. februar, na Velikoj sceni KIC-a “Budo Tomović” u 20 sati.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Marko Vešović, DN „Dan“.

U jutarnjem programu TV Vijesti i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza, Kliničkog centra i Elektroprivrede Crne Gore.