Spa centar hotela Regent u konkurenciji za "Oskara" u svijetu luksuznih spa sadržaja

"Počastvovani smo ovom nominacijom, budući da iza iste stoji stručan i predan rad zaposlenih u spa centru. Nadamo da će naši gosti i partneri prepoznati važnost glasanja i podržati nas u našem nastojanju da i ovaj "Oskar" nađe dom u Tivtu", kazala je portparolka najluksuznijeg hotela u Boki Kotorskoj, Elena Ljiljanić

201 pregleda3 komentar(a)
Regent Porto Montenegro, Foto: Regent Porto Montenegro
15.02.2016. 13:07h

Spa centar hotela "Regent Porto Montenegro" iz Tivta nominovan je za ovogodišnju "World Luxury Spa Award" u organizaciji "World Luxury Hotel Awards", organizacije koja donosi priznanja najboljima u svijetu luksuznog hotelijerstva.

Pomenuta nagrada se smatra "Oskar"-om u svijetu luksuznih spa sadržaja i predstavlja potvrdu izuzetne usluge i vrhunskih Spa sadržaja.

Korak koji dijeli hotel od trenutka kada će mu nagrada biti uručena je online glasanje koje je počelo juče i trajaće do 28. marta na sajtu organizacije World Luxury Hotel Awards.

"Počastvovani smo ovom nominacijom, budući da iza iste stoji stručan i predan rad zaposlenih u spa centru. Nadamo da će naši gosti i partneri prepoznati važnost glasanja i podržati nas u našem nastojanju da i ovaj "Oskar" nađe dom u Tivtu. Najava uspješne 2016. kroz ovu, nadamo se, 19. nagradu u nizu daje podršku ambiciozinijem pozicioniranju atraktivnog spa segmenta hotela Regent Porto Montenegro", kazala je danas tim povodom portparolka najluksuznijeg hotela u Boki Kotorskoj, Elena Ljiljanić.

Inače, Regent Spa sadrži otvoren i zatvoren bazen sa đakuzijem, četiri sobe za tretmane, saunu, hamam, parno kupatilo, tuš doživljaja, izuzetno opremljen fitness centar upotpunjen barom.

Bogat izbor kvalitetnih kozmetičkih proizvoda, pažljivo osmišljenih spa paketa, liste tretmana i personalizovani pristup, donijeli su spa centru hotela Regent naklonost i najprobirljivijih gostiju.