"Dnevnica": Bane Nedović pomaže porodici Rabrenović

Radeći razne poslove Bane zarađuje i prikuplja novac kako bi svakodnevicu jedne porodice bar na kratko učinio materijalno lakšom.

180 pregleda2 komentar(a)
Bane Nedović na viljuškaru, Foto: Fabrika ideja
10.02.2016. 07:24h

U desetoj epizodi emisije "Dnevnica", koja se emituje 10. februara u 20 sati na televiziji Vijesti, pjevač Bane Nedović se našao na potpuno nepoznatom “radnom terenu”.

Radeći razne poslove Bane zarađuje i prikuplja novac kako bi svakodnevicu jedne porodice bar na kratko učinio materijalno lakšom. Žana Rabrenović, živi u selu Balijače nadomak Podgorice. Već godinu dana, otkad je ostala udovica, odgovornost roditeljstva i teret nemaštine, nema sa kim podijeliti. Petoro djece, od kojih najstarije ima 12 godina, a najmlađe svega deset mjeseci, žive od porodične penzije koja ne doseže 100 eura. Knjige, odjeću i obuću nasljeđuju jedno od drugog. Za sve ostalo fali.

Pokušavajući da zaradi što je moguće više, Bane je bio spreman na sve. Da se bavi poslovima koje najčešće nazivamo „ženskim”, da utovara, obiđe desetak lokacija u Podgorici i dobro se umori. „Sve vrijeme je strahovao da to što će zaraditi neće biti mnogo. Ali je Bane očigledno, osim dobrog radnika i omiljen momak, pa je dnevnica bila iznad očekivanja” rekao nam je Vladan Otašević, producent i autor emisije. „Doduše, taj strah je nestao potpuno na poslednjem zadatku, gdje je Bane na sebi svojstven način, uz pomoć prijatelja, iznenadio nas, a vjerujemo da će i gledaoce.”

Emisiju ‘’Dnevnica’’ gledajte svake srijede od 20 sati samo na TV Vijesti.