Bar: Anđelić osumnjičen da je izudarao sugrađanina

"Policijskim radom na terenu došlo se do saznanja o ovom napadu koji je zabilježila u potpunosti sigurnosna kamera u lokalu. U policiju je doveden Anđelić koji se branio ćutanjem, dok oštećeno lice i pored video snimka nije ništa željelo da prijavi"

479 pregleda0 komentar(a)
Goran Anđelić kuća, Foto: Anto Baković
03.02.2016. 19:24h

Ni mjesec dana nakon što je ranjen ispred porodične kuće u naselju Čeluga, Baranin Goran Anđelić Makaza ponovo se našao u epicentru incidenta.

Iz barske policije je večeras “Vijestima“ nezvanično potvrđeno da je Anđelić, koji se u njihovoj evidenciji vodi kao bezbjedonosno interesantno lice, prije tri dana u jednom ugostiteljskom lokalu na šetalištu u Baru izudarao sugrađanina, starog 45 godina, koji je takođe poznat policiji.

"Policijskim radom na terenu došlo se do saznanja o ovom napadu koji je zabilježila u potpunosti sigurnosna kamera u lokalu. U policiju je doveden Anđelić koji se branio ćutanjem, dok oštećeno lice i pored video snimka nije ništa željelo da prijavi", naveli su sagovornici „Vijesti“.

Prema istim navodima, u komunikaciji sa dežurnim tužiocem u Baru dobijena je informacija da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti, „čak ni prekršaja, jer oštećeni neće da potvrdi“.

Na Anđelića je pucano sedmog januara oko 22:15, i tom prilikom on je zadobio ustrijelnu povredu stopala, zbog koje je bio prebačen na liječenje u Klinički centar u Podgoricu.

Zbog osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo, pritvoren je Cetinjanin Marko Radoman. Na Anđelića je od 1995. do danas pucano najmanje osam puta.