Jadran u Dalmaciji traži bodove za F4

3 komentar(a)
Stefan Vidović, Foto: Radoje Milić
29.01.2016. 12:15h

Jadran Carine je prilično siguran na trećem mjestu na tabeli u regionalnom takmičenju, a od mini turneje u Dalmaciji zavisi i da li će finiš regularnog dijela dočekati sa realnim šansama da se domogne fajnl-fora.

Regionalno takmičenje se nastavlja nakon više od mjesec i po, a Novljani prva dva meča igraju u Splitu - večerašnji rival je POŠK, a u nedjelju Mornar.

"Iskoristili smo pauzu da se pripremimo za ono što nas čeka u drugom dijelu sezone. Radili smo veoma kvalitetno i očekujem da ćemo to pokazati u mečevima koji dolaze. I POŠK i Mornar će biti veoma motivisani da nam uzmu bodove, a na nama je da im to ne dozvolimo. Oba gostovanja su teška, posebno protiv Mornara koji igra polufinale Kupa Evrope, što govori da ima kvalitet", rekao je Stefan Vidović, koji je do samog kraja bio na pripremama reprezentacije za EP u Beogradu.

Pred timom sa Škvera je težak drugi dio sezone, jer se suočio sa iznenadnim odlaskom Nikole Janovića, koji je odlučio da završi karijeru. Koliko Jadran može bez najboljeg i najiskusnijeg igrača moći će da se nasluti nakon ova dva gostovanja.

"Imamo kadrovskih problema, a znate i da je Nikola Janović završio karijeru. Želim da mu zahvalim i u svoje i u ime ekipe na svemu što je dao i Jadranu i reprezentaciji. Bez njega će biti dosta teže", kazao je Vidović.

Parovi 11. kola (danas)

POŠK - Jadran (20.30)

Primorje - Mladost (19)

Mornar - Jug (19)

Vojvodina - Partizan (19.30)

Radnički - Crvena zvezda (20.15)

Parovi 12. kola (nedjelja)

Mornar - Jadran (19.15)

POŠK - Jug (17.30)

Vojvodina - Crvena zvezda (17.30)

Radnički - Partizan (19.30)