Socijaldemokrate za povjerenje Vladi

"Predstavnici SD-a u Vladi Crne Gore aktivno i uspješno djeluju, i dosljedno realizuju program za koji su dobili mandat od građana"

35 komentar(a)
Vlada Crne Gore, Foto: Gov.me
23.01.2016. 16:46h

Socijaldemokrate Crne Gore glasaće za povjerenje aktuelnoj Vladi, saopšteno je nakon sjednice Glavnog odbora te stranke.

Poslanici Socijaldemokrata u Skupštini su Damir Šehović i Mićo Orlandić.

Dodaje se da predstavnici Socijaldemokrata u Vladi "aktivno i uspješno djeluju, i dosljedno realizuju program za koji su dobili mandat od građana".

Glavni odbor je usvojio izvještaj Izborne komisije, kojim je konstatovano da je jedini kandidat za predsjednika Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović, a kandidati za potpredsjednike Mićo Orlandić, Vujica Lazović i Damir Šehović.

Na sjednici su, kako je saopšteno, jednoglasno utvrđeni i nacrti Programa i Statuta, koji će biti usvojeni na Kongresu koji će biti održan 31. januara.

"Socijaldemokrate Crne Gore su iskazale zadovoljstvo dosadašnjim učincima partije na svim nivoima. Glavni odbor je naročito istakao važnost zaokruživanja partijske infrastrukture i formiranja opštinskih odbora u svim opštinama u Crnoj Gori, a posebno naglasio značaj stabilne i dosljedne politike koja je vođena u prethodnom periodu, oslonjene na izvorne principe građanske, multietničke, demokratske i evroatlantske Crne Gore", zaključuje se u saopštenju.