Učenici i profesori: Ko koga više (ne)poštuje?

U Bojama jutra, kao i svakog četvrtka, najsrećnije nagrađuje kompanija M:tel u okviru nagradne igre „m:BOX-tvoj srećni paket".

0 komentar(a)
BOJE JUTRA, Foto: TV VIJESTI
20.01.2016. 12:34h

Kakvi su danas odnosi profesora i učenika? Da li se profesori odnose korektno prema učenicima, te koliko učenici poštuju profesore? Koje su to najčešće greške profesora a koje učenika biće tema Roditeljskog kutka u četvrtak, 21. januara u okviru Boja jutra.

Trka za najprestižniju filmsku nagradu je počela. Najviše nominacija za Oskara osvojili su filmovi “Povratnik” Alehandra Gonsalesa Injaritua i “Mad Max: Fury Road” Džordža Milera, koji su ujedno nominovani i za najbolje reditelje. Vuk Perović, filmski kritičar i novinar u Bojama jutra komentarisaće nominovana ostvarenja, glumce i reditelje.

Reporteri jutarnjeg programa izdvajaju i priču o podgoričkim obućarima.

U Bojama jutra, kao i svakog četvrtka, najsrećnije nagrađuje kompanija M:tel u okviru nagradne igre „m:BOX-tvoj srećni paket".

Ukoliko želite da stičete obrazovanje van granica Crne Gore važno je da znate da će u petak, 22. Januara u prostorijama Americkog Ugla biti održan Međunarodni sajam obrazovanja. U jutarnjem programu saznajte detalje.

U Bojama jutra i poklon ulaznice za bioskop Cineplexx u TC „Delta City“.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Marko Vešović, DN „Dan“.