Kraj sedmice uz Boje jutra

Provjeravamo i kako su praznici protekli u Kotoru, te koliko je posjetilaca boravilo u ovom gradu tokom manifestacije „Od Božića do Božića“.

64 pregleda0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: TV Vijesti
07.01.2016. 10:25h

Početak nove 2016. godine na Cetinju biće obilježen u petak, 8. januara, tradicionalnim "Prazničnim koncertom". Cetinjska publika uživaće u višečasovnom muzičkom programu, koji će početi uz zvuke elektronske muzike regionalno poznatog DJ-a Kameny od 17 sati na Dvorskom trgu. Od 18 sati koncert će održati jedan od najpoularnijih ex JU bendova Prljavo kazalište. Reporteri Boja jutra će se uživo uklučiti sa Cetinja i otkriti detalje koncerta.

Provjeravamo i kako su praznici protekli u Kotoru, te koliko je posjetilaca boravilo u ovom gradu tokom manifestacije "Od Božića do Božića".

U Bojama jutra donosimo i priču iz Kolašina. Prvi snijeg u ovoj godini izmamio je ljubitelje zimskih čarolija na stazu Ski centra Kolašin 1450, a sudar različitih generacija pokazao je i različite sklonosti za uživanje na bijelom pokrivaču. Turistički poslenici u ovom zimskom centru na sjeveru Crne Gore se nadaju da će u narednim danima snijega biti još više.

Krajem decembra osnovan je Socio-ekonomski forum za Nacionalni park Prokletije čime je zaokružena cjelina i ispunjen cilj o osnivanju foruma za svih pet parkova. Šta konkretno znače socio-ekonomski forumi i čemu bi trebalo da doprinesu čućemo od Veselina Luburića iz JP Nacionalni Parkovi.

NVO Zinak 10. januara održaće prvu besplatnu psihološku radionicu za samohrane majke - "Da li sam usamljena ili sam sama?". Radionice se održavaju u okviru programa "Korektno i konkretno", a vodiće ih psihološkinja Radmila Stupar Đurišić.

Gosti Boja jutra biće i izviđači odreda Njegoš koji sprovode program "Mladi za mlade" u okviru kojeg će mjesec februar biti posvećen umjetnosti. Biće održan mini koncert na kom će nastupiti mladi i neafirmisani muzičari. Konkurs za prijave muzičara je u toku, a detalje ćete čuti u okviru jutarnjeg programa.