Besplatan internet za nove Telenorove pripejd korisnike

Novogodišnji praznici su period tokom kojeg svi volimo da zabilježimo fotografije koje će čuvati uspomenu na nezaboravne događaje"

65 pregleda3 komentar(a)
Telenor, Foto: Telenor.me
14.12.2015. 10:03h

Kompanija Telenor je za nove pripejd korisnike pripremila ponudu, uz koju dobijaju besplatnu prvu aktivaciju nedjeljnog dodatka Dodaj sve, koji sadrži 1200 minuta u mreži, 1200 SMS ka svim mrežama i 50mb ali i 200MB besplatnog interneta uz svaku dopunu do kraja 2016.

"Takođe, Telenor poklanja svim pripejd korisnicima Capture, digitalni servis za čuvanje fotografija, kao i internet za njegovo korišćenje u naredne dvije godine. Capture servis je vrsta digitalnog foto i video albuma koji omogućava korisnicima da u klaudu tj.virtuelnom prostoru čuvaju sve fotografije i video sadržaje", saopšteno je Telenora.

Iz kompanije navode da je dovoljno samo da se aplikacija preuzme na telefon ili drugi pametni uređaj da bi se napravio korisnički nalog kojem korisnik može da pristupi u bilo kojem trenutku i bilo gdje.

"Novogodišnji praznici su period tokom kojeg svi volimo da zabilježimo fotografije koje će čuvati uspomenu na nezaboravne događaje. Mislili smo i na naše korisnike koji vole da dijele fotografije sa svojom porodicom i prijateljima, pa smo obezbijedili servis koji će omogućiti dovoljno prostora da sve fotografije i video zapisi budu sačuvani čak i u slučaju kvara ili gubitka telefona", naveli su iz Telenora.

Capture se aktivira putem Moj Telenor mobilne aplikacije ili web portala koji preusmjerava na odgovarajuću veb prodavnicu. Takođe, moguće je i direktno pruzimanje sa Google Play Store za Android ili AppStore za iOS uređaje.