Djelovi više gradova biće više sati bez struje

U Baru će nova brojila biti ugrađivana u ulica Bratstva i jedinstva i Nikole Lekića, kao i u naseljima Ilino, Madžarica, Šušanj i Žutokrlica

1 komentar(a)
sijalica, Foto: Shutterstock.com
14.12.2015. 06:29h

Djelovi više crnogorskih opština danas će po nekoliko sati biti bez struje, zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede.

Objekti u kojima budu ugrađivana nova elektronska brojila, bez struje će biti od osam do 18 sati.

Na teritoriji Podgorice, nova brojila će biti ugrađivana u Karabuškom polju, Spužu i Stoglavu.

U Baru će nova brojila biti ugrađivana u ulica Bratstva i jedinstva i Nikole Lekića, kao i u naseljima Ilino, Madžarica, Šušanj i Žutokrlica.

U Kotoru će nova brojila dobiti Lastva Grbaljska, a u Herceg Novom Gomila, Bratstva i jedinstva, Sušćepan i Mojdežki put.

U Podgorici će, zbog radova u trafostanici Blok 30 zgrada E, od devet do 15 sati bez struje će biti zgrada na raskrsnici ulica 27. marta i Radosava Burića (zgrada Inpeka na Zabjelu).

U Herceg Novom, zbog radova na mreži, od deset do 16 sati struju neće imati potrošači koji se napajaju iz trafostanice Pristan na Luštici.

U Baru će, zbog radova u trafostanici Milanović, Čeluga 1 i Čeluga 3, od deset do 15 sati bez struje biti Čeluga, dio Polja (oko Rapeksa) i dio naselja Mirovica, dok će zbog radova u trafostanici Novi Pristan, od devet do12 sati bez napajanja električnom energijom ostati istoimeno naselje Novi Pristan.

U Andrijevici, zbog radova na dalekovodu Konjuhe, od devet i 30 do 15 sati i 30 minuta struju neće imati Gračanica.

U Beranama će, zbog radova na niskonaponskoj mreži, od devet do 15 sati bez struje biti Rijeka Marsenića.

Zbog radova na dalekovodu, od devet do 11 sati i 30 minata, bez struje će ostati Zaostro, Crvljevine, Štitari, Talum 2, Bubanje i Ruišta, a zbog radova na niskonaponskoj mreži, od 11 i 30 do 15 sati i 30 minuta struju neće imati Skakavac i Crvljevine.

U Plavu će, zbog radova na mreži Meteh, od osam i 30 do 15 sati i 30 minuta, bez struje biti Meteh, Jara, Komarača i Babino polje.

U Nikšiću, zbog radova na mreži, od deset do 13 sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji žive u Manastirskoj ulici.

Zbog radova u postrojenju male HE Glava Zete, od devet do 14 sati bez struje će povremeno ostajati Jovan Do, Norin, Povija, Dabovići i Ostrog.

U Pljevljima će, zbog radova na niskonaponskoj mreži, od devet do 16 sati bez struje biti potrošači na područiju Borove.

Zbog radova na dalekovodima, u istom terminu struju neće imati potrošači na područiju Brvenice, Potoka, Bitina, Glibaća, Lever Tare, Zaglavak, Paleža i Bobova.

Na Žabljaku će, zbog radova na niskonaponskoj mreži, od devet do 16 sati bez struje biti potrošači koji se napajaju sa trafostanice Stanovi, kao i oni na području Tmajevaca.

U slučaju lošeg vremena, radovi će biti odgođeni.