Toti želi da nastavi da igra, ali će o novom ugovoru pričati 2016. godine

0 komentar(a)
Franćesko Toti, Foto: Arhiva "Vijesti"
12.12.2015. 13:22h

Nakon što je vidio rolaz ekipe u osminu finala Lige šampiona, istina teškom mukom (remijem kod kuće sa BATE-om), predsjednik Rome Džejms Palota je imao još jedan zatadak prije nego se vrati u Sjedinjene Američke Države - da se sretne sa ikonom kluba, Franćeskom Totijem, kome ugovor ističe krajem ove sezone.

Palota je od Totija želio da čuje kako se osjeća, s obzirom na to da je zbog povrede van terena još od kraja septembra, ali i da od kapitena "vučice" sazna kakvi su mu planovi za budućnost.

Predsjednik Rome je još raniprije nekoliko godina saopštio da Toti ima odriješene ruke da sam odluči do kada će da igra u Romi, a od Franćeska je čuo odgovor da as Rome planira da nastavi, ako zdravlje dozvoli...

"Još uvijek se osjećam kao igrač", poručio je Toti svom predsjedniku tokom sastanka u jednom od rimskih hotela u centru grada.

Toti je Paloti kazao da mu nedostaje teren, posebno što se oporavak od povrede odužio. Ali, kada je u pitanju novi ugovor, Toti želi da sačeka, svjestan da u ovom trenutku nije ispravno da pregovara o novom ugovoru.

Kako je saopštio Paloti, prvo želi da se vrati na teren, da provjeri svoje fizičko stanje, i da onda Paloti saopšti definitivan stav.

Sve bi to, kako javljaju italijanski mediji, trebalo da se dogovori početkom iduće godine.

Ako Toti bude htio da nastavi, detalji ugovora će biti formalnost...