Parking kod Kliničkog centra od utorka dostupan svima

Iz Glavnog grada su kazali da su, od nastanka problema parkiranja u tom rejonu, nastojali da obezbijede dovoljan broj mjesta za parkiranje

186 pregleda14 komentar(a)
Klinički centar, Foto: Vesko Belojević
11.12.2015. 18:59h

Parking između Kliničkog centra (KC) i Medicinske škole u Podgorici, kapaciteta 173 mjesta, koji je do sada korišćen isključivo za potrebe KC, od utorka će biti otvoren za sve građane.

Kako je saopšteno iz Glavnog grada, gradska uprava, Parking servis i nadležne gradske službe, zajedno sa menadžmentom KC, uspjeli su da riješe imovinsko-pravne i tehničke probleme vezane za taj parking i omoguće svim građanima Podgorice i posjetiocima iz drugih gradova dovoljan broj parking mjesta u tom dijelu grada.

Iz Glavnog grada su kazali da su, od nastanka problema parkiranja u tom rejonu, nastojali da obezbijede dovoljan broj mjesta za parkiranje.

“Uz postojećih 67 uličnih parking mjesta u Ljubljanskoj i Ulici Džona Džeksona i 35 u Moskovskoj, novih 35 uličnih parking mjesta na dionici od KC-a do skretanja ka zgradi Javnog servisa, nakon dogovora sa upravom KC obezbijeđeno je dodatnih 173 parking mjesta na parkingu između KC i Medicinske škole, što ukupno iznosi 310 parking mjesta na prostoru oko KC”, precizirali su u saopštenju.

Iz gradske uprave su zahvalili svim građanima koji su imali strpljenja i razumijevanja u periodu kada je na tom prostoru dolazilo do saobraćajnih zagušenja i problema sa nedovoljnim brojem parking mjesta.

“O svim promjenama kako u režimu parkiranja u predmetnom dijelu grada, tako i u režimu njegove naplate, javnost će biti blagovremeno informisana”, dodaje se u saopštenju.