Studenti fizioterapije iz Igala obišli štićenike dječijeg doma Mladost u Bijeloj

Kako je kazao student povjerenik Fakulteta, Aleksandar Brajković, iako su raspolagali malim budžetom, željeli su da pokažu da ovu djecu nijesu zaboravili, a ovom posjetom su nastojali da im uljepšaju dan, družeći se sa njima

76 pregleda2 komentar(a)
05.12.2015. 16:00h

Studenti fizioterapije iz Igala danas su obišli štićenike dječijeg doma Mladost u Bijeloj, i tom prilikom mlišanima donirali novogodišnje paketiće i sportsku opremu.

Kako je kazao student povjerenik Fakulteta, Aleksandar Brajković, iako su raspolagali malim budžetom, željeli su da pokažu da ovu djecu nijesu zaboravili, a ovom posjetom su nastojali da im uljepšaju dan, družeći se sa njima.

"Ovom akcijom pokazujemo društvu svoj doprinos mladima kojima je priroda uskratila roditeljsku ljubav, ali ne i našu koja je predano uz sve njih. Željeli bismo da nas više mladih prati u tome, jer djeci u ovakvim situacijama treba pomoć, ljubav i toplina. Potrebno je obezbjediti im sve neophodne uslove da bi što bezbolnije odraslii i formirali se kao ličnosti. Djeca su najveće bogatstvo na planeti, a njihov osmjeh nema cijenu", kazao je Brajković.

Galerija

Dom Mladost Bijela, studenti fizioterapije FOTO:
Dom Mladost Bijela, studenti fizioterapije FOTO: